Prijava

а зар није слободан јовановић највећа легенда која постоји?

https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%BD_%D0%88%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B

Ko baš voli Dragojevića, nek nabavi njegovu knjigu Pre nego što crvima kažem zdravo, Laguna mislim da je izdavač. Tu su tri scenarija za filmove koje je hteo snimiti ali nikad neće. Jedan je baš sjajan, čak je i glavnu ulogu pisao za gromadu Batu Živojinovića.

Elem, Dragojević je posrao to što je sa malo posle tridesete bio jedini pravi srpski režiser (koji nikad nije bio jugoslovenski) i koji je mogao čuda praviti, ali je hteo eksperimentisati i posle ušao u Skupštinu.

Smaraju moderni filmovi mnogo. Krunisanje Kralja Petra Prvog Karađorđevića najbolji naš film sig

Vole jebeni glupi
Ahahaha

Da da proviron glavati tebe oslovljavam

Poz Gligy :*
Poz FYReme

Космајац
Svet koji nestaje jebeno jahahah

хахах ја бих то сад опет гледао лагано

гиле прасац <3

GDE SU TRI PALME ZA DVE BITANGE I RIBICU KADA PRIČAMO O NAJVEĆIM SRBSKIM FILMOVIMA?!

Okusaj se siso
Znam da zelis

Хахах фађо
Слажем се с псетом (ацакг исти курац) за лепа села и професионалца топ 2 а у топ 3 је и непријатељ, потцјењен филм у пичку материну

Само штета што није већи буџет био, испо би још бољи

Шалим се брате кенгур је најбољи јеси јој га монтироо хахаах

Tockovi, jedan od boljih filmova koje imamo, eto cisto da primetim

Žajk nube Parada da nije snimljena greota bi bilo bar zbog uloge šiptara

Jesu sela možda najbolji naš film ikad, samo nema šanse da bi mogao prečesto da ga gledam mučan mnogo je i rane su tragičan film ali lakši za gledanje dosta. Ne mislim da ima u našoj kinematografji bolje korišćenje muzike od scene kad pale selo a ide igra rokenrol. Pitam se dal su i noviji njegovi filmovi povezani kao i stari, nisam ništa od njega gledao od drugog dela anđela kad sam bio klinac, paradu sam izdržao samo par scena dok ne promenim kanal. Otac od lika Branke Katić iz anđela se pojavljuje u selima i Bata se pojavljuje na tenku u ranama.