Prijava

Ma to samo seru zbog okoline kao ma nista ne jedem pusti me nervozna sam a sve mi se lepi evo vidi samo sam limunadu popila e jesu ti to domaci cvarci

Sto ne kacite slike za primer :)

Pa kad krene čašćavanje za rodjendane, a veliki kolektiv, pa deci rođendani, pa slave, pa kurci palci, pa to bre pposle može da nosi samo Luis veličinu

Ja volim vece dupe ali ne volim bre kad je mlohavo onako ko pihtije

ja obozavam kad vidim ocito mrsavu ribu, a kad se okrene nazad lepo oblikovana kanta ona ko trkacki konj

E brate dupeta u pantalonama (ali baš u pantalonama onim što idu uz sako ženski) umeju biti izuzetna, danas sam video dva izuzetna dupeta baš kod pripravnica u sudu zinuo sam jebote sreća te su oni hodnici podugački pa mora da ide i ide

Veliko dupe je kao i velike sise, mnogo podložnije gravitaciji. U suštini, postoji optimum i tu. Ali koja god fura tu "imam super veliko dupe priču", za dve godine neće imati.

A što se dijeta tiče, kenjaju ljudi, fazon, izbaci hleb kod kuće, ali pojede dve milke, ili izbaci leba uz jedan odmor, a ovamo pojede pola pekare.

A i dijeta bez treninga samo usporava gojenje, ne zateže, isti kurac koliko je dupe kada je mlohavo i pihtijasto.

A ova apofisova da mi se pojavi zaboravio bih i na kojoj sam strani u sporu la ga no, viđao par takvih ovde, samo kurac, takva kod žene sudije ne izlazi jbg nabija joj kompleks i puši kurac lagano

lol, ovo što kaže coa u prethodnom postu, a i u ovom drugom verovatno, ima smisla.

Ali zato kod muskarca sudije zavrsen spor odmah

Jes ovo što kaže Aca, a odnos muških i ženskih sudija 20 prema 80%. Ne isplati se biti dobra riba u pravosuđu, jedino u poznim godinama.

Nema, Reme, dobro dupe treba održavati, mukotrpan je to posao, možda je to odgovor na pitanje, zašto je dobro dupe toliko cenjeno. Ako se tako brine o svom dupetu, kako li će tek o našoj deci. :pada ničice, vadi prsten:

Ako se tako brine o dupetu necu da pravim decu da joj trudnoca ne pojebe liniju hahaha

brate, ne lozimo se na guzice bez razloga... zenska guzica ponajbolje pokazuje zensko zdravlje, nije jednostavno odrzavati je :)

Ja bas volim zguza da jebem

Volim i ja. Cela ta dva minuta. Trigeruje me to opasno.

isto kao i normalna muska gradja, ni tunjavo ni debelo. privlaci nas nesto sto nam daje verovatnocu da potomstvo prezivi.

Dobro, celte, to se više odnosi na jedre kukove, znak da karlica može da iznedri dete preko 3 kile, ili više potomaka odjednom, ali što to zguza toliko intrigantno, ne znam, jedino ako automatski ove sa peščanom figurom spreda imaju i vrsnu guzicu. Hm.

Ma kelt komplikuje volimo dobro dupe da lepo deluje dok se trti nema tu filozofije

reme kakvo dupe ti ima midori i sta generalno o njoj mislis kao ribi