Prijava

Au jebote, ja mislio ti se zajebavaš, Mačak. A ti mrtav ozbiljan.
Ja šijem gaće sam sebi. To sam ja, ja to radim.
Glup si k'o kurac, (da izvine kurac).

Nauči razliku između gastosa i trajnog emigranta, govedo neuko. I opusti se malo.

na ovoj slici ko da je budva, ono đe jebu dva hahahahah. a i ne znam zašto bi normalno čeljade, sposobno da uspije u svojoj zemlji, uopšte znalo razliku između gastosa i trajnog emigranta. umjesto što čašćavaš ljude uvredama i u ovoj konverzaciji gledaš sa visine, bolje da objasniš u čemu je razlika između NESREĆNIKA GASTOSA i NESREĆNIKA TRAJNOG EMIGRANTA, čevu.

To nije čovek, to je kreten.

Mačak.
Pišem upravo jedan post.

ajde, napravio sam si espreso i spreman sam da to fino pročitam :)
a dok pišeš, da se osvrnem na ovoga gore što veli da "velika većina" srbalja ne koristi činjenicu da je evropa centar svijeta zbog siromaštva, e pa hahahahah.

Ono što ti Mačak ne kapiraš je osnovna razlika u stanju uma. Krećeš od pretpostavke da se ja ponosim time gde živim. Boli me kurac, u tome je stvar. Kad ovde ne bude valjalo, odoh ja negde drugo. Pišam se i na NZ i na srpsku zastavu, ja stanujem na planeti Zemlji, kapiraš. Ti se ponosiš time gde si rođen, a to je jedina stvar u životu koja nije bila do tebe ni 1%. Ja se ponosim stvarima koje su moja zasluga. Pljuješ po Amerikancima, (u čemu te podržavam, ali to je druga tema), a ne smeta ti da živiš kao njihov vazal, u državi koja sopstveni narod ponižava i prodaje. Umro bi za zastavu, a zastava se promenila 5 puta u 20 godina. I sada je nebulozna, u najmanju ruku.
Ne znaš ništa o meni, ne znaš moju priču. A krenuo si klizeći sa uvredama i prozivkama. To mi izuzetno dobro ukazuje na uzroke tvojih frustracija i neadekvatnosti.
Jebi ga, ja znam ljude koji žive u Srbiji mnogo zdraviji i veseliji nego ljudi na NZ. Imam ortake ovde koji su prsli, Kale je glas razuma za njih. A došli smo istim brodom, da se tako figurativno izrazim. A onda opet, ako misliš da me nešto vuče nazad - grešiš. U Evropi i Americi sam bio preko nekoliko puta, u Srbiji jednom. Na 3 dana. Totalno neplanirano. Doduše, jednom sam poslao 70 evra kao "pomoć" :) Posle mi bilo žao.
Vidim da si zarobljen u stanju uma neiživljenog klinca-patriote, kako malo dete zamišlja široki svet. Ako si stvarmo klinac, to je ok, simpatično.
Ali ako si matora konjina, presaberi se malo.

dođite svi u cg, najbolja zemlja za život sig.

kada budete dolazili, obzirom da će me do tada moderatori trajno banovati jer vidim da su mi se baš nameračili, pođite do fontane u centru grada. moje ime je paninaro i ja sam preživeli koji živi u centru podgorice. emitujem ovaj poziv na svim AM frekfencijama. biću ovde pored fontane svakog dana u podne, kada je sunce u zenitu. ako dođete, ne brinite, mogu da obezbedim hranu, mogu da obezbedim smeštaj, sigurnost.... molim vas... niste sami.

Ja bih samo u Kotor išao, nikad nisam bio a deda mi odande :(

danas sam bio u kotoru, pun grad talijanskih baba i đedova, dolaze kruzerima, ne možeš proć gradom od njih. ne bi ti se svidjelo.

Kad smo kod Italijana, moji se upravo vratili, bili 3 nedelje, kažu da su Italijani propali što se tiče mode i stila, da ne može da se prođe od turista i da jedino još valjaju oni ostaci renesansnih dela.

U, sa tim babama i dedama sa kruzera svuda po gradu osećao bih se baš kao da sam kod kuće :-D

kao što vjerovatno znaš oblačim se uglavnom u JACOB COHEN-u tako da ne znam mnogo o talijanskoj modi, ne pratim je i ne mogu da komentarisem. a tih gužvi imaš svuda po evropi, kada se turisti navade na neko mjesto. dolaze li kruzeri kod vas?

Od njih živimo, brate :)
Ali mahom su Amerikanci i Britanci, premda ima Kineza sve više. A i ove NZ babe su deo te scene, koja može naravno.

izašao novi katalog, ima interesantnih stalažica za kupatilo i bomber jakni za jesen. Pitam se hoće li opet da budu u ponudi mali rančevi za 300 din, ne znam da je iko uspeo njih da ugrabi, možda ih nije ni bilo u radnji.

ima previse spemovanja operativne teme

dođite svi u cg, najbolja zemlja za život sig.

Ne vidim zašto bih išao u CG, osim kao posada nekog bombardera...

Bosna>Crna Gora
A to baš dosta govori jbg obzirom da je Bosna merna jedinica za kurac od zemlje i države...