Prijava

Shta treba kućo

https://www.youtube.com/watch?v=ptkB_xfHQtg objasnio bit al ne gotivim nesto ll kul dzeja jebenog hahh,ovde je tupaka disovao steta sto mu nije odgovorio nekim preljutim dissom jer bi tupak unustio sve te glave iz 80ih sto su snimali ovakve ,,eh kad smo ja,abraxus,mr mun i zmia harali,sve je bilo dobro,dok nisu dosli ovi iz vest kosta i upropastili sve,,

Hahaha da kao ono commonovo prepatetično sranje što i neki i dalje smatraju za najbolju hip hop pesmu ikada. Mislim da je pak imao nekoliko lajni na kojima govori ovim starijim sa ist kousta da iskuliraju ako nisam istripovao nešto.

te komonove se secam kao klinac jos bas mi se svidela,bit i to,al nisam imao pojma o cemu govori hahah...postovao je pak njih jer ipak bez njih ne bi ni njega bilo,al oni jesu hejtovali prilicno vestkost u to vreme jer su ovi preuzeli radio stanice i ove oterali u 4. plan fazon...prozivao ih je al onako umereno nije hteo bas mnogo da ih udara kao de la soul npr kad su ga sprdali ovde njega i vest kost generalno https://www.youtube.com/watch?v=MqOThQZeLgI pa ih ovde pomenuo al blagop nesto https://www.youtube.com/watch?v=rRTUTwjR1tM

Jel beše pak pretio lorin hil da će da joj seče lice flašom? Znam da je nekoj likuši sa istoka.

da haha,,bitch i cut your face,this aint no madafakin movie,,

Haha da ali i ona je carica šteta što nije objavljivala ništa posle onog albuma.

legenda je i ona svakako

Čitam raspravu na temi o predsedničkom kandidatu i prolaze mi kroz glavu pravoslavlje, katoličanstvo i islam na Balkanu, odgajanje i tradicija i setim se rime:

And I'm rootin' for the Lakers when they play the Phoenix Suns
I ain't really into sports, that's just where I'm from

https://www.youtube.com/watch?v=1WfZ7AQOA8c
Soul je indirektno hteo da kaže sledeće: iako si dobar čovek i gledaš svoja posla, ako si musliman, ti ćeš navijati da muslimani pobede pravoslavne Srbe i zatru im seme i to je jedna sasvim solidno upakovana prosta istina. Soul je na strani pravoslavnih Srba u ovoj numeri, inače.

nije ti to sandokan ms xd

Iz zatvora izlazim ulicom setam vozim mercedes