Prijava

Ta je slika nastala u frankfurtu gde sam imao preogromno ogledalo u sobi i slucajno sam video koliki mi je zapravo kurac dok sam se skidao pa sam se slikao. Nakon toga sam usao na vukajliju bzvz na chat video meni nepoznatu autorku i poslao joj sliku i pitao sta misli. Napisala je “imate prelepast penis gospodine” ili tako nesto kao saljivo.

https://i.imgur.com/nuey374.jpg

Ovo sam odgovorio na taj kompliment. Ostale poruke su obrisane pa ostalo ne mogu da dokazem. Mada znam da mi je solidan kurac jer da nije do sad bi 15 autora koji su dobili tu sliku u pvt dosli da me mazu govnima kako imam mali kurac.

a jeste sad ce jos da ispadne da imas ogroman predebeo savrsen kurac od kojeg ribama curi voda na usta

a ti sojo jebem ti seme citavo ako je ovo istina sto govori

edit

slucajno sam video koliki mi je zapravo kurac dok sam se skidao

Da 15 ljudi ima sliku mog kurca ja ne bih mirno spavao noću

ima lik komadinu ozb.

Evo kum intervenise, znaci zagustilo je opasno

Napusti forum, Maestro. Ovo je verovatno i poslednji friendly savet. Sad te i Pezos uzeo na zub, Zapata te više ne voli, moja dobrota je istrošena. Juče si pokušavao (jako originalno) da ribu predstaviš kurvom, jer slozenije od toga ne možeš da smisliš, čak su neki krenuli da akaju Soju da bi ti imao utisak da nisi sam, i opet si usrao. Čak te i Pezos opomenuo da prekineš što si počeo. Nisi za ovo brt. Delimično i nije tvoja krivica. Jbg, kukaj matorcima, jer se svi tvoji defekti prenose genetskim putem: Visina, pamet, građa, modni senzibilitet. A iskreno, mislim da imaš veliki kurac, jer bi bila kosmička nepravda da na sve svoje defekte nemaš barem uljudnog palamara.

Modni senzibilitet haahahha.

Geneticki modni senzibilitet jao boze sta ti pricas,nesreco.

Realno ni facu ne mogu da ti gledaju ljudi, a kamoli kurac

A iskreno, mislim da imaš veliki kurac, jer bi bila kosmička nepravda da na sve svoje defekte nemaš barem uljudnog palamara.

Ovo je opasno sroceno

Maestro - from hero to zero

Hahah daj ostavite dečka na miru i to ne mislim u fazonu "ej dosta smo ga polevali" nego u fazonu "i pored njegovog klenastog ponašanja i mi nekad napravimo overkill". Nije da ne volim maestra,nekad sam mislio da je nepokolebljivi tip koji bi do cilja po bilo koju cenu, to postujem donekle... al ipak je dosta nesiguran i previse vaga u životu za nekog ko se drugačije izdaje

slucajno sam video koliki mi je zapravo kurac dok sam se skidao

Maestro - from hero to zero

Al zato kad izbaci prvi klip
https://www.youtube.com/watch?v=I2bBZvSPpOo

evo pazite, cim nanjusi trunku neke podrske od bilo koga docice sa nekim gardom da izlomi nekoga prozivkom....cim skonta da nema nikoga iza ledja onda odma pobegne i tako u krug

Al svakako je maestro osebujna ličnost, vrlo idiosinkratičan, iako ga mi simplifikujemo na degena koji se kurči bez pokrića. Ima nečeg barry lyndonovskog u njemu i vukajlija je bogata jer on postoji.

hahaha Proviron se suzdrzava jako

slucajno sam video koliki mi je zapravo kurac dok sam se skidao

u frankfurtu gde sam imao preogromno ogledalo u sobi

ajd nek je bar nesto u toj sobi bilo ogromno.