Prijava

Da ali aktivan je dolazi.
Vrv sa melkom razmenjuje pvt.

To je dobro za njega.

Odjavio sam se sa sajta, trajno, procitam nesto iz off-a svakih 10-15 dana i vidim ovo. Lepi, idi u crkvu, posti i moli se. Za samoubistvo nema oprostaja, ides u pakao i to je to. A ti razmisli da li jos 30-40 godina zivotarenja (a siguran sam da idu bolji dani ako se malo iscimas) vredi vecnosti u mukama. Skolovan si, nisi glup. Ako si iz komunjarske kuce, napickaj roditelje i idi popricaj sa svestenikom.

Ostali napasete mi se muda, posebno Prof, on mi se i kurca naguta. Laku noc.

Ovoliko dugo čekam na povratak bludnog bombassa i on se vrati s ovom crkva-vera-pakao spikom. Malo je reći da sam razočaran.

Šmokljo, malo je reći da sam zaprepašćen levelom simpizma prema autoru Dilat Larat. Vidi se da si ogrezo u pornićima. Vrati se svetim ocima, sine.

Nemoj tako Šmo, ovo je vintage Bombaš, recimo

Ako si iz komunjarske kuce, napickaj roditelje i idi popricaj sa svestenikom.

komunjarske=dževdžarske

Zamisli odjavis se sa sajta trajno, i onda opet ulazis i citas ga. A eno, skoro smo svjedocili i onoj autorki sto je neaktivna vec 6 godina, pa prati forum u ril tajmu.

Vukajlija jebeni Hotel Kalifornija, you can check out any time you'd like, but you can never leave

Nubizam i hotulijerstvo moj starmali Mujane.

Šmo, pls nemoj da simpuješ za dilat

Ali živ brat Bombaš, laje i grdi, to znači da je sve dobro.

falilo je da se predlozi i crkva. ima pravo bombas za ovo - ali i to je malo lutrija, ako imas popa koji je razuman covek, a treba ti malo podrske u zivotu, dobra stvar.
ali imas svakakve popove, i to je problem.

Pop jede džem čokoladu eurokrem a posle ždere
Krofne i
Bajadere

Mogu da pratim iz ofa ali ne mogu da pratim iz ofa

lololo

Ima pravo, istina - samoubistvo se smatra najtežim grehom (živ sve možeš da okaješ i iskupiš); ali nije neoprostiv. Bogu nije ništa nemoguće. Ako neko i treba da kaže čoveku - demoni ti šapuću na uvo da se rokneš - ne znam baš da li su bombaš i melkor sa šaljivog sajta vukajlija podobni za to, zvučalo bi kao Miroljub Petrović. Onostranog svakako ima, u to sam se i sam uverio.

Tadej ima jednu divnu malu knjigu koju vredi čitati (Kakve su ti misli, takav ti je život), gde vrlo dobro objašnjava razliku izmedju misli i pomisli (psihologija ima potpuno isto gledište, mada su načela naravno oprečna). Kaže - depresija nije ništa drugo do kombinacija pogrešnih misli. Ne može jednostavnije. Kao što ne možeš hraniti telo salamom i očekivati da bude zdravo i u formi - tako je i sa umom i duhom, moraš im dati nešto kvalitetno i lepo. Nevolja je u tome što to čovek sve zna, al naidje trenutak kad se smetne s uma. Hese je to vrv ponajbolje opisao u Stepskom vuku.

Nemojte da se ubijate, treba i sa nekim čestitim i poštenim ljudima da ostanem da živim ovde.

Bem ti dan 11 strana.
Živ sam ljudi. Pišem kasnije detaljne odgovore, ako ikog boli kurac. Nisam se ubio.

Kao nije video ranije.
Koje proseravanje majko mila

Ajde ostavi čoveka jbt :)

Dovoljno to što je živ pa makar i ovde sa nama.

Mogao da se javi jbt.
Zabrinuo poslednjih 20 mohikanaca i sad kao idem izdrkam pa se vracam. Nelol