Prijava

Je l' ovo Vukajlija prestala da izbacuje definicije dana ili ste ih brisali već treći dan za redom?

pekky - nemamo ignore listu jer se ovde stvari svode na kompromise. Ako te neko uznemirava, dobiće ban, ako te hejtuje, dobiće nalepnicu, ako te smara....šta da ti kažem , iskuliraj ga, prestaće, ako ne prestanme, ban.

Barracuda - pitaj uč'teljicu :) ne brišemo ništa

Kako da od linka napravim podvuceno markirano u recenici?

Poštovanje moderatori. Imam malu molbu, može li se ova moja definicija http://vukajlija.com/insomnija/159582 obrisati, pa da je malo obrnem, okrenem, smutim, a možda i prospem i napišem nešto slično?
Ako može, hvala veliko, ako ne, da smo živi i zdravi.

Минг и ја, између осталих, и даље очекујемо одговор од Блек Хола, па макар мени на ПВТ. Мени је одговор на Мингово питање изузетно битан, и као активнији чланови мислим да смо заслужили брз и коректан одговор од Рупе.

Samhain je popio kumulativni ban. Nije napravio ništa tragično, ali je konstantno bahat, bezobrazan i primitivan, što u komentarima, što na forumu kad postavlja neko pitanje. Banovan je nekoliko puta zbog toga ranije, poslednji put na 10-15 dana, čini mi se, a pošto to nije urodilo plodom, te je dotični nastavio po starom, samo sam rešio da njegov bes usmerim na neko drugo mesto.

Океј. Хвала на одговору, драго ми је да је прошло све у некарактеристично неподјебавачком тону од стране тебе( то кажу други чланови, ја те нисам нешто много ни смарао). Међутим, свако има своју страну приче, конкретно Самхаин сматра да је одстрањен јер је коментарисао лоше твоје дефиниције, а како знамо сви, често си му и коменте брисао. Ја сам свестан да је он импулсиван и тежак понекад, некад и безобразан, али дај, Блеки! Без таквих људи који размишљају супротно све је мање занимљиво овде. Слажем се да кад год пређе границу да треба да се банује, што сте ви и чинили, али зашто заувек, мајку му? Молим да преиспиташ своју одлуку још једно, у циљу мира у кући, па под претпоставком да га вратиш и да он опет буде правио срања, дај мени ингеренције, ја ћу га бановати сваки пут на 10 дана ако треба, али никако заувек. Добар је аутор, и за разлику од ђубрета које гледамо у последње време на дефиницијама, његове дефке су сасвим солидне. ако нећемо да расправљамо даље на "овој теми", буди љубазан да прочиташ Самхаинов пост са једног другог сајта који бих ти послао на ПВТ, а ако сматраш да нема потребе за тим, ја бих га у целини ископирао овде.

Ne moraš ništa da mi kopiraš, to me ne zanima. Odbanovaću ga, kraj priče.

Хвала најлепше и извини на сметњи.

HA!Puca pod pritiskom.

Nego ja bih hteo nesto da pitam.
Da li se moze dobiti ban ako ja nekoj osobi napisem neke od ovih recenica:

1.Mars u picku materinu.
2.Mars u kurac.
3.Odjebi.
4.Jebi se.
5.Jebem ti dete.
6.Mamu ti jebem.
7.Pusi kurac picko.
8.Mozes da mi pusis kurac.
9.Jebem te u dupe.

Ne znam da li smem da ih upotrebim i da ako ih upotrebim da li sleduje neka kazna?
Ako moze po brojevim to da se svrsta ,sta sme sta ne sme...

Naravno, sa zadovoljstvom.

Не сме ништа од тога.

može ovo pod 3. tu bi dobio 3 dana.

Ја бих му дао 4.

Не сме ништа од тога.

može ovo pod 3. tu bi dobio 3 dana.

Price vam se bas i ne slazu ,ili ja ne razumem sta ovaj Korleone hoce da kaze.

jel ovo pod 4. stvarno ne sme da se kaže?
jel baš nikome?
zahvaljujem

Džimi, znaš da je kod mene nadimak najokrutniji ;)

Да ли ја могу да променим надимак?И како то иде, та процедура , пошто видим да ја не могу сам то да урадим.
Размишљао сам да мењам у ''Тестис'' или ''Принцезица'' евентуално ''Шиштајући тестиси''.

Е можете ви то да урадите?