Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. mlatafaka
    'ajte meni pogledajte kako i šta kad ste već tako lepo raspoloženi :D

А и ти би једно дубинско? :)
    Чек само да припалим цигар...

2. А и ти би једно дубинско? :)
    Чек само да припалим цигар...

Ma gledaj, skidaj sve što ti je na putu. Samo nemoj da me baciš ispod 5000 i to je to :D :)

EDIT: I da, ako poskidaš ili šta već, samo mi reci šta i koliko. Ekonomska računica :D
    EDIT 2: ŠURI FACAFACOOO!!! Već preko trijest na dole ! AJMOO! :D

3. Хејта нема, скинут један лајк (35) од једне госпојице сличне ти по нику. Љепша половина? :)

4. Хејта нема, скинут један лајк (34) од једне госпојице сличне ти по нику. Љепша половина? :)

Ne znam ko je, daj mi pravo ime na pvt pa ću ti priznati sve! :)

EDIT: Možda je ova gospoja, mada je muško. :D

5. Правило каже да се не смије говорити. Али пази твист: немој да вас морам учити да кад баците поглед на листу банованих у 90 посто случајева само ће вам се касти :)

6. Upravo sam pogledao. To mi keva, kao. :)
    Priznajem, mada, ona je pričala kako me je čitala. Fazon ja nisam tu i vidim poruku na pvt ''E sine, majka te je malo čitala i dala par plusića. Majčinska ljubav''
    Nemam ništa s tim, živeh u zabludi avaj meni!

7. Воли мајка сина свога. Да сам знао не бих скидао, мајчински плусићи светиња су :)

8. Воли мајка сина свога. Да сам знао не бих скидао, мајчински плусићи светиња су :)

Majka je svetinja, a plus ko jebe. Biće ih još :)

9. Него, не могу а да не примјетим два комична тренутка овде:
    1. Банов'о сам ти стару
    2. Други је требао бити списак људи које воли више од тебе, међутим кад сам бацио поглед на листу схватио сам зајеб. Ипак јеси мамин миљеник, али дебели пацов и Без Шећера прате те у стопу на листи мајчине љубави

Нема љутиш за мало шале? :)

10. Ne kontam šta si hteo da kažeš, al' ako će đembeli i šećerni da jebu neka ih. :D !

EDIT: Ne mene da jebu, logično, nego moju virtuelnu mati!

11. Uvidom u podatke neimenovane osobe ženskog pola, u cilju očuvanja ličnog integriteta, ne bih ništa komentarisao.

12. Zajebi, ništa ja vas ne kontam. Odo' da jedem, zbogom ostajte :) !

13. Ау црњак брате. Нисам то мислио, немој да претјерујеш :)
    Мислим, свака част за зајебанцију на свој рачун, ал' оно.... :))

Него, признаћу ти да су ми ови постови у неку руку продукт љубоморе. Мени моја стара никад није дала плусић, чак штавише кад би се регистровала исхејтовала би ме најстрашније. А једном кад сам јој показао моју дефиницију која је изашла у блицу, само је рекла да сам прс'о.

14. faco, nije mu bukvalno keva jebote :D

15. Dobroj`tro Sede :)

16. А једном кад сам јој показао моју дефиницију која је изашла у блицу, само је рекла да сам прс'о.

Da je moja defka izašla u blicu, keva bi išla kroz grad i drala se ''ČITAJTE BLIC, GOMNA! MOJ SIN U BLICU! EVO VAM GA KURCA!''

hahahha :D

17. Аплауз Седе. Кептн Обвиус страјкс аген :)

18. lolo brojutro! :)
    ali faca mi djeluje kao da je tako skont'o, zato rekoh.
    prastajte na spemu.

19. Ja ti opraštam, ali Faci moraš doneti kinder jaje i nekst sokić :)

20. Ми модулатори имамо врло зајебан и недокучив смисао за хумор, одо' те предложити каизену за модулатора па да и ти јебеш ко ми :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.