Prijava

Fejsbuk mi je ugasio profil zbog navodne "seksualne eksploatacije dece", a ja nemam veze sa tim... Nikad nisam delio ni običnu pornografiju, a kamo li dečju, samo sam jednom poslao jednom drugaru normalnu sliku bebe od jednog lika koja uopšte nije bila gola, to je jedino dete koje sam poslao. Probao sam da se žalim, ali Fejsbukov odvratni i raspali AI je rekao kako navodno i dalje kršim "politiku Fejsbuka"... Stravično je koliko je nakaradan ovaj Fejsbukov AI; na osnovu nekih ključnih reči i nečega što detektuje na slici on daje upozorenja i banove, bez razumevanja konteksta slike i onog izrečenog. Algoritam je napravljen da maltretira normalne građane, a da štiti bandite. Za normalnu sliku bebe te banuju, a dopuštaju slike golih starleta i droge. Ovo je cirkus od društvene mreže. Pošalješ normalnu sliku bebe i ovaj AI to detektuje kao seksualnu ekspolataciju dece.

Озбиљан проблен

Ispitati ovaj sluchaj ove pojave nisu za nash forum trebal sutra da nam izgase sait

Ljutog li ejdusovanja

Kizo(da) plidu(ne)

nije dupljak

dobar dan i dobrodošao, novi autore kizoplidune. izvini ako sam preizravan, ali koje je tvoje mišljenje o nekom tamo autoru morada?

Surowo trolovanje intensifajs

sad htjedoh da kažem i ja imam problem s fejsom, šta je taj čovek radio u partizanu prošle pretprošle sezone je za plakanje, uzo pare nije odigrao 2 tekme