Prijava

Bivši Majkl Džordani, Bojan Križaji, Dragani Džajići i ostale Maradone. Evo ja ću da počnem: Trenirao košarku 3 godine u srednjoj, prije 20 i kusur godina. Igrao basket po 5 sati dnevno svaki dan. Danas me jebe krštenica.

Игро сам и ја баскет некад давно, по вас дуги дан испред зграде, али није ми јасно која је тема...

A ja sam igrala lastih i školice.
I meni nije jasno, možeš li da nam pojasniš malo?

Кошарку тренирао доста времена....знао сам и доста више од 5 сати на дан играти па и по 12,13 сати све док ме ноге носе,поготово љети...

стони тенис пикам од колико и баскет,као и шах најдражи умни спорт :)...
понекад одиграм фудбалицу коју...

куриозитет:био најмањи на баскету само 175 цм,ал` сам свима ебо кеву ;)

Poenta je, ako ste trenirali neki sport, a sada ga se samo sa nostalgijom sjećate, odnosno trenutno ste u sportskoj penziji.

е јеби га, ја нисам ништа званично тренирао...
:-)

али знао сам и на фудбалу често забити неки евро - гол. никада нисам давао обичне голове. озбиљно. но, то нема везе са темом, извињавам се :-)

ето ја сам и званично тренирао кошарку...играо кеца(плајмајкер као Ђорђевић ;))...и да сјећам се са носталгијом...

Meni je u najdražem sećanju košarkaška utakmica protiv Partizana kad sam popio takvu bananu da je lopta otišla u aut.
Igrao sam basket i protiv Zvezde tu sam prvi put uživo video zakucavanje a u onoj našoj školskoj sali i verovatno jedini put u istoriji.

treniro plivanje dobrih 5-6 godina.
sad vrlo retko odem da plivam na bazen, a kad odem na more, i ne udjem u vodu celo letovanje. mozda par puta kad treba da izbacim pesak iz guzice.

EDIT: bese i vise od 5-6 god. od 10te pa sve do fakulteta skoro, mada zadnjih par godina nisam bas aktivno

Trenirao sam vaterpolo 4 godine a zatim košarku isto toliko. Teretanu ne računam iako sam u njoj proveo dobre tri godine. Dosadilo mi je i otišao sam na kick-boks gde sam se zadržao malo više od 6 meseci. Sad sam nindža u penziji.
Rekreativno zimi igram vaterpolo i fudbal, leti basket i fudbal. Suvo trčanje smatram dosadnim i ne praktikujem ga.

Pre vaterpola sam istraživao sportove a najzanimljiviji detalj vezan je za treći trening u jednom fudbalskom klubu... Zima. Treniralo se u zatvorenom prostoru na rukometnom terenu. Lik uzima loptu od golmana, podiže je i počinje da pimpuje. Prebacuje jednog igrača, prebacuje drugog, prebacuje mene, prebacuje još jednog i daje gol. Sve to da lopta ne padne na zemlju. Ja se pokupim na sred treninga, odem kući i pređem na vaterpolo. Nikada se više tamo nisam pojavio.

a jel? u vaterpolu ne mogu da ti proture loptu kroz noge, pa zato?

Mudra odluka Obi. Ja trčkaram, pomalo.

da be, i ja sam trenirao vaterpolo oko pola godine, prosle godine i igrao u drugoj ligi irske (bez nekog velikog predznanja, osim sto znam da plivam), a onda me smorilo da idem na treninge...

@ obi & maca:
a sad ste samo mali i debeli :P

@Čiča
Ja sam bio 4, s tim da sam nekad igrao i 5., prestao da treniram, nakon što je trener forsirao neke svoje pulene i na jednom treningu trčimo u koloni, ja drugi, a on stalno na mene: povuci, povuci... Meni pukne film, spakujem se i nikada se nisam vratio. Poslije me molio da se vratim, ja nisam htio, iako sam bio pred vratima prvog tima. Sada sam ponosan što me klinci iz komšiluka pozovu na basket, odem, rijetko, max. 2 basketa, i onda mi treba priključiti kiseonik. (Pušim već 20 godina)