Prijava

PSV: Pa šta? Obrišu se loše definicije i u čemu je problem? Ne možeš zbog debila da uskratiš definisanje dobrim autorima.

Ako ovaj predlog zaživi, a nadam se na neće, ja se najverovatnije selim na oplemenjivanje groblja.

E, Surovi je objasnio prethodnim postom.

Ne znam, samo mislim da bi bio olakšan posao svima. I modovima i ljudima koji imaju nameru da vide dobre definicije na sajtu i ocene iste.

Pa ljudi koji vole da čitaju definicije istrpeće i te glupe. A i medju tim glupim ima onih koje su za brisanje, ali su da umreš od smeha. Kao na primer ova:

http://vukajlija.com/beki-bekic/90288

"dobra definicija" je relativan pojam. to je poenta. ono što bi ti obrisao, dete od 12-13 godina koje isto dolzi ovde verovatno bi diglo na tron i označilo kao omiljenu.

moderator kada briše gleda da ostavi one koje bi bile dobre deci i isto tako ako je namenjena starijima, da obriše ako smatra da može bolje za taj uzrast...

dvostruki aršini su itekako potrebni, ako me razumete.

ja glasam za dve definicije dnevno!

Tvoj glas se ne važi. :)

Kakvi argumenti! :D Znaci polovina od ukupne ciljne grupe Vukajlije treba da ima 12-13 godina?! A bas sam se cudio zasto definicije o FB tako dobro prolaze.

Sve sto mogu da kazem na ovo jeste da je veoma srecna okolnost sto Surovi nije jedini moderator sajta.

2!!! ako vec ne moze manje

Ili dve ili da može da se definiše koliko hoćeš!

Jericho, sva sreća.
(da sam jedini i 50 dnevno bi vam bilo malo koliko bih rasturao od tiranije)

I mene za moderatora!hoće li mi neko obrisati one definicije stoje već 3 sata onako?I samo da kažem ovoj tračari gambiju da se moj glas itekako vrednuje na ovom sajtu, kao nažalost i njegov.

mi to zbog vas moderatora, da lakse pregledate i obrisete losije definicije. Namerno ne kazem lose nego losije definicije. Jer je lose relativan pojam, ali losije nije, losije je "pravac" kvaliteta... Ja mislim da su definicije losije nego ranije i da slavinu treba zavrnuti malo. Bar na neko vreme.

Slazem se sa predlogom. Kvalitet ispred kvantiteta.

Sos, to stvarno jeste jedini realan razlog zbog čega bi trebalo da se smanji, da se pomogne moderatorima u poslu. Ali ja kažem, jebo moderatore, nek rintaju, niko ih nije terao da prihvataju tu poziciju.

Slazem se sa kvalitetom ispred kvantiteta, ali ne i sa predlogom. Veca je verovatnoca da neko napise jednu kvalitetnu definiciju od pet, nego jednu od dve, dve od dve...

samo vi pazite na kvalitet, a mi ćemo da sredimo taj kvantitet drugim metodama.

Ja sad kao moram napisati nešto pametno....

zabole me!

eto....nisam se džabe farbala u plavo :D