Prijava

Na prosloj verziji vukajlije je u dnu strane postojala lista sa nasumice izbacenim definicijama. Sad na tom mestu stoji lista sa najnovijim definicijama koje se prikazuju i u gornjem desnom uglu. Moze li da se namesti da u dnu budu automatski prikazane definicije po slucajnom izboru, da ne bi svaki put po otvaranju stranice kliktali na "Po slucajnom izboru"? Besmisleno je da se lista sa najnovijim definicijama nalazi na 2 mesta na istoj stranici. I mogu li slova na toj listi da budu malo svetlija, da mogu da se procitaju bez prevlacenja misa preko pojma?

Ne znam da li je bag u pitanju ili ne, ali u te definicije po slucajnom izboru ubacuju se i definicije sa groblja.

dobar predlog!
ranije je, ako se ne varam, izbacivalo nasumice definicije i kad se uđe u komentare od najnovijih, i bilo je dobra stvar

Најбоље је као раније: Кад читаш неку дефиницију , стоји ти доле у углу нека рандом дефиниција која те мами да је прочиташ. И то не линк ка њој , него сама дефиниција.

za ovo što Peki kaže...

Ma ne definicija. Da budu linkovi kao sto su i sada, samo nek odma po otvaranju stranice budu po slucajnom izboru, a ne najnovije. I da bude svetliji font, da moze da se procita bez prevlacenja misa preko definisanog pojma.