Prijava

Ova tema se zove ovako,ne zbog Britni spirs,vec zbog osoba koje pri uvredi njihovog omiljenog benda/pevaca krecu da psuju i da koriste prazne argumente tipa:"Oni su najbolji","ne mozete im nista,oni su mnooogo slatki mwa mwa" iliti kako se to zove "leave britney alone"
E,sada,pravo pitanje je,da li ste nekada naleteli na takvu osobu,i da li vas takve osobe i njihovo ponasanje ekstremno nervira...
http://www.youtube.com/watch?v=kHmvkRoEowc&feature=related

Ja sam sad naleteo na grupicu fanova tokio hotela,bas sam se ljudski nasmejao,rekli su da je bill pravi muskarac,i da je njihova muzika "glam rock",mislim kuda ode ovaj svet,kada se takvi likovi setaju slobodno.

Ја умем да будем такав кад ми кажу да Ричи Блекмур личи на Јашара Ахмедовског.
ЗАБОГА, ВАЉДА ЈЕ ОБРНУТО, ЈЕР ЈЕ РИЧИ СТАРИЈИ!!!

Ja se uvredim kada ljudi vređaju Tadića. Čovek je kul. :)

@АСТРОЗЕЦ

Xaxaxaxa! :))

Znam jednog sto je zaludjen za Cvijom.

Da.... Drugarica moje djevojke se naljutila na nju kad joj je ova moja crtala brkove na posteru... i da, rekla je tužno NEMOJTE kad su počeli da 'diraju' Cecu verbalno...
Mis'im....

Ovaj lik je feget. Postoji ogromna razlika između gejeva i fegeta. Gej je gej, ali je kul lik, a ovaj jadnik je teški feget.

I da, biti fan? Auh, ja jesam fan... :crveni_se: Ali neću sigurno da se uvredim kad vređaju osobu čiji sam fan. Neće mi biti prijatno, ali Bože moj, svako ima pravo na svoje mišljenje. ;)

Sebe bih više stavio u kategoriju simpatizera, nego fana. ;)

Ha,ova tema je jos ziva?! :)

Ali neću sigurno da se uvredim kad vređaju osobu čiji sam fan

Mene ne vredjaju,mene nabedjuju da slusam sranje muziku i da oni znaju najbolje :)

Све ми дирај, Екрема не пипај. Убивам и пушћам Жућу на вас.