Prijava

Gledao neko možda, da mi kaže valja li čemu?
http://www.imdb.com/title/tt0488085/

срање чисто прича је шаблонска а онај пајсер из пријатеља добро глуми али му улога никаква. режија, осветљење и музика срање

e jebem ga. gledao sam rosa ovde http://www.imdb.com/title/tt0398982/ i kul je skroz, pa sam tražio još neki sa njim da valja...

dal je tarantino precenjen to je bas diskutabilno..sta treba da pocne da rezira terminatore i transformerse da bi bio na ceni..jedan od malo rezisera u holivudu koji ne pravi komercijalna sranja, u filmovima ima super dijaloge, odlicno rezira itd mozda imate utisak da je reservoir dogs precenjen zato sto je jeftin film, navikli ste na skupe filmove..verovatno je u top 10 zivih rezisera, kako onda moze da bude precenjen.koliko to ima boljih od njega...ko je bolji gosl;ing rajan mozda?

Niko nije rekao da je loš. Zapravo je odličan, ali je precenjen. Ne mogu da ga svrstam među najbolje ikada.
Što se Pasa tiče, imam utisak da je film zbrzan, ima odličnih momenata, ali celokupno, nije ništa specijalno. Prekinite da ste jebene žene koje moraju da udare kontru kada im neko dirne nešto njima drago, isti kurac da li su to cipele, EKV ili Tarantino.

Reme zloupotrebljava moje odsustvo kako bi se nametnuo (uz mene i još neke) kao relevantna persona na temi! Veoma perfidan potez!

dal je tarantino precenjen to je bas diskutabilno..sta treba da pocne da rezira terminatore i transformerse da bi bio na ceni..jedan od malo rezisera u holivudu koji ne pravi komercijalna sranja, u filmovima ima super dijaloge,

Čekaj, Psi nisu komercijalni, Pulp Fiction, Kill Bill? Komercijala ne isključuje kvalitet nužno. Njegovi filmovi su takvi da svako može da ih svari i svako će naći nešto interesantno u tim filmovima. Jebiga, da li je potrebno biti filmofil da bi ti se svideo Pulp Fiction? Ili inteligentan? Ne.

Ja govorim o umetničkom doprinosu. Neka su Kjubrik, Linč, Tarkovski, Bergman, Hičkok jebem li ga, Kafka, Kami, Bulgakov, Hese, Dostojevski filma, Tarantino je naspram njih recimo običan Vukajlijaš, dobro, možda ne Vukajlijaš, ali recimo neka bude Bukovski (bez poezije). Hoću da kažem, dobar je on, ali je njegov doprinos filmu mnogo manji nego kod nekih gore navedenih. A prilično im stoji rame uz rame što se tiče kritike i slično.

Mickey Savage
Reme zloupotrebljava moje odsustvo kako bi se nametnuo (uz mene i još neke) kao relevantna persona na temi! Veoma perfidan potez!

Apsolutno!

Prekinite da ste jebene žene koje moraju da udare kontru kada im neko dirne nešto njima drago, isti kurac da li su to cipele, EKV ili Tarantino.

EKV i Tarantino u istoj rečenici?! Huljenje Tarantina!

Sve do kurca mog kritičari i poznavaoci na temi ;o)

Da li si gledao Antmana i ako jesi:
1) Kako definišeš antagonizam na relaciji ljudska jedinka - insekt, koliki je uticaj Tarkovskog i Kafke i da li je proviron jak u antmanu?
2) Da li smo svi mi u stvari antman?

Gledao Antmana, do jaja, nepretenciozan film, kapiram svideo bi se i tebi i tvom duplom nalogu ;o)

1. Zajeban je antagonizam brt.
2. Pomalo, ali sve u granicama normale.

vodim ga na film onda
možda bude i seksa posle, xexe

Što se Pasa tiče, imam utisak da je film zbrzan, ima odličnih momenata, ali celokupno, nije ništa specijalno.

Film je dobar, ali ono što je mrlja tom filmu je što je čista kopija izvesnog južnokorejskog ili hongkongškog filma, koji je snimljen koju godinu pre njega!

Film je dobar, ali ono što je mrlja tom filmu je što je čista kopija izvesnog južnokorejskog ili hongkongškog filma, koji je snimljen koju godinu pre njega!

ne znam da li je neko već kačio ovde klip...
http://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/video-dokaz-da-je-tarantino-lopov-pogledajte-koje-scene-i-filmove-je-reditelj-pokrao-clanak-1819371

https://www.youtube.com/watch?v=XG9wGUvw0MQ

RADOS BAJIC NAJBOLJI PRODUCENT!

@ oblakmatori

Pazi, što se tiče ''Pulp Fiction'' možda su poneke scene ili segmenti ukradeni, ali je film U GLOBALU originalan. Dok je kod ''Reservoir Dogs'' pokradena celokupna priča, mafijaši, skladište, krvarenje itd, sve od detalja do detalja, jedino se postava razlikuje...

P.S. Za to sam znao i mimo ovog članka koji si postavio.

Prekinite da ste jebene žene koje moraju da udare kontru kada im neko dirne nešto njima drago, isti kurac da li su to cipele, EKV ili Tarantino.

+1

Ентмен има душу, толико симпатичан филм да ми било жао да после побијем мраве који су се накотили у кухињи. Само што ме она његова екипа подсећа на ове идиоте што стрицују по форуму.