Dakle, filmovi

1. kosmopolita koliko god tripovala autoritet ti to nisi pa ti ovo ''ajde prekini'' izgleda bas kao uciteljičina frustracija

2. Ne znam, meni je Bekstvo iz Sosenka tako precenjen film, dajte molim vas pa lik bi umro jos u cijevi od kanalizacije ne

3. Ja se najiskrenije izvinjavam damama i gospodi koji su videli moje izlive primitivizma na ovoj temi. Iako se svojih prethodnih postova stidim, brisati ih neću jer treba da me podsećaju na koje se grane ne treba spustati. Ako sam zaslužio, banujte me. Svakome po zasluzi!

4. Jel to najbolji film ikada po imdb listi?lol

5. Ne znam, meni je Bekstvo iz Sosenka tako precenjen film, dajte molim vas pa lik bi umro jos u cijevi od kanalizacije ne

Alo, to je zatvor na zapadu, u civilizaciji, tamo kanalizacija ne smrdi!

6. poz ljudi mene vise necete vidjati ovde, nekako mi je previse psihoticno i jadno okruzenje.normalno pozdrav nije upucen bas svima

7. Ponoc u Parizu bas jedna topla i lepa prica

8. Labo ne zajebavaj, jaka si glava sedi tu

9. Elem http://www.imdb.com/title/tt0120324/
    Odličan film,Bob Torton ubija kako glumi.Svidja mi se što se sve desava po snegu i mećavi daje poseban ugodja filmu,podsetio me malo na Fargo.
    Sve u svemu dobar film,preporuka 8/10

10. ahahah vidim da laboka prozivate za nesto najodvratnije u istoriji sajta kad je rekao tilmu da mu je zena bila kod komsije, odnosno ''komsinice'' i kao zgrazavate se na to kao da i sami ne znate kakve su se ovde gadosti pricale jbt

11. veliki pozdrav za mog prijatelja i ljudinu mikija sosidža, nemoj se nervirati druže, sve boljke od nerviranja kreću

12. normalno pozdrav nije upucen bas svima

pa dobro i nije bas i da nije :D

13. labokv nekurnisani kralj foruma

14. ahahah vidim da laboka prozivate za nesto najodvratnije u istoriji sajta kad je rekao tilmu da mu je zena bila kod komsije, odnosno ''komsinice'' i kao zgrazavate se na to kao da i sami ne znate kakve su se ovde gadosti pricale jbt

Sa ovim moram da se složim. Jbg.

15. pre je bila popularno da nekom kazes da mu se keva jebe sa bugarima za 200 din.
    koristicu ovaj forum samo u ranim jutarnjim casovima kad nema nikog.sto se svetlane tice nisam bio u pravu u potpunosti mada i dalje tvrdim da bi ja bio bolji mod.ceco samo napred ne daj se

16. Ja se najiskrenije izvinjavam damama i gospodi koji su videli moje izlive primitivizma na ovoj temi. Iako se svojih prethodnih postova stidim, brisati ih neću jer treba da me podsećaju na koje se grane ne treba spustati. Ako sam zaslužio, banujte me. Svakome po zasluzi!

Jebote koliko ću povratiti od ovog posta. Ajde Prove ne glumi neki nivo na Vukajliji sve mu jebem, u redu je slobodno opsuj. Sad se ti kao nešto izvinjavaš zato što smo videli i pročitali da si napisao ružnu reč. No-no bićeš kažnjen. Brate...

17. Ova bbc lista top 100 filmova 21. veka i nije toliko loša koliko je nahajpovano od strane samozvanih kritičara da se tu BURAZERSKI glasalo i sve... Ima tu mnogo finog materijala, ako izuzmemo baš bljuvotine tipa Terens Malik i random govno iz egzotične države čisto da se napravi diverzitet.

In the mood for love- Jebe.
    A serious man- Jebe.
    A history of violence- Jebe.
    Inherent vice- Ne jebe.

18. Nema prestiza na listi, apsolutno gubi svaku vrednost

19. http://www.imdb.com/title/tt2582802/
    mogu reci samo da ocena nije ni priblizna realnoj, zasluznoj oceni. zbog cega, zbog toga sto je od samog pocetka film predvidiv. Jedan obrt je samo iznenadio, sve osim toga je vec vidjeno. A ni scenario nije nista posebno. Film je za 6. Aa pohvala ide Simonsu na iznetoj glumi jer nije omanuo ni u jednoj sekundi filma. NECU GA GLEDATI OPET, a to je dovoljno da ga ni vi ne odgledate, osim ako se ne lozite na dzez. Ima i boljih filmova sto se tice stvaralastva i truda.
    Plus za ribu iz filma.

Irrational man
    http://www.imdb.com/title/tt3715320/?ref_=nv_sr_1
    Jos jedna 6. Monolozi Zoakina su najvece blago ovog filma. Svidja mi se veza izmedju motiva i posledice mada je veci akcenat stavljen na posledicu, koja ubr nije preterano rayradjena i plitka je, i nimalo ne lici na nesto kao sto bi pisao recimo rus. sve u svemu vudijevski, javljaju se neke upecatljive sitnice tipa baterijska lampa od koristi koja zatvara krug filma. Takodje nije preporucljivo.
    Plus za ribu iz filma.

sad odo da gledam Panama 2015
    http://www.imdb.com/title/tt2933004/

20. Moze link vredjanja labokva tilma

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.