Prijava

Pogledah film "Čekaj me, ja sigurno neću doći" (2009).
Inače poslao mi drug na viber onaj klip kad Petar Božović objašnjava metodu liječenja ljubavnih problema. Ja ga pitao iz kog je filma, i tako sam odlučio da pogledam.

Onako film, osrednji, al mnogo mračan. Al u suštini pokazuje kakav belaj može da nastane kad se na više mjesta podudari veliki broj nepovoljnih okolnosti u isto vrijeme.

Bane mi je najjači lik, svi ga handre sa svojim problemima, a njegov problem je objektivno možda i najveći, a oni to ladno kuliraju.

Čudno mi je malo što u našoj kinematografiji vrlo rijetko uspijeva da se napravi ozbiljan film iz žanra drame, mi koliko se god trudili ubacimo tu neki bolesni humor, pa ispadne tragikomedija, tako i ovdje.

Kakva je Dina dvica, još mi to ostalo od Vilneva da vidim

Edit. i Polytehnique

Iako sam rekao da Dinu necu gledati, hocu da cujem jel se to razvilo u nesto kultno ili je flopčina

Jodorowsky's Dune (2013)

Sjajan dokumentarac za fanove Dine, prva Dina je trebala biti epsko remek djelo, u trajanju od 15 sati, sa vizualima koje bi radili Moebius i H.R. Giger, sa saundtrekom koji bi radili Pink Floyd i Magma, sa glumcima kao što su Orson Welles, Salvador Dali (sa žirafom), David Carradine.... ali...... šipak, oriđiđi Dina ode u legendu kao... najveći film nikad snimljen.

Taj dokumentarac je medju boljim stvarima sto sam gledao

Zajebite ovaj Labin zadnji film “Dogman” iz 2023, ima film istog naziva italijanski Mateo Garrone režirao 2018 samo bolja radnja

gledao sam i taj.jeste bolji film ali i ovaj moze da se odgleda.

Sta kazete na oscare ? Meni bilo sve vise manje predvidivo jer je prelosa konkurencija bila ove godine

Ema Stoun zasluzeno dobila, ostatak nisam mnogo ni ispratio osim golog Dzon Sine, wtf, nemaju vise srama majmuni

prelosa konkurencija bila ove godine

прелоша конкуренција била сваке године последњих 7 година ео испраио сам ти реченцу

Dina kec odličan, malo sam tovario Zapatu da je krš, ali zapravo je jako dobro odrađen, muzika, kostimi, efekti, gluma...Šteta što nisu odstupili malo od knjige, ali valda je tako moralo. Nema razloga da dvojka bude promašaj, žao mi što nisam video u bioskopu, mada bolje, jer ne moram da trpim ljude koji kašlju, srču sokove, jedu kokice itd. E da i negde prezirem sf filmove, al ovaj vredi zaista.

Dogman italijanski sasvim dobar film, vredi pogledati.

sad iz ove price o oskaru nesto vucem da je dodela oskara bukv liga sampiona za filmove.
Pogledas svaki americki bulshit u sezoni i onda cekas finalnu dodelu nagrada da ti konfirmuju koji je to film bio zapravo dobar iako si u midtajmu pogledao i razonorazne barbi filmove jer u TreNdU je

Odsustvo oca u odrastanju detektovano

Lažeš da su rimejk vrane uradili, LOL

Pa u zadnje vrijeme samo rimejkove prave kao i igrice kad prave REMASTERED

Dobro da ali ovo je od starta osuđeno na propast + kad napraviš ovakav krš...Čemu

Slazem se, The Crow je postao kultni zbog Brandon Leea i tragedije koja ga je zadesila na snimanju tog filma, nikakvi rimejkovi to ne mogu nadomjestiti i nadmašiti

To mi je kao da uzmes da radis rimejk Balkanski špijun bez Bate Stojkovica, nema od toga nista