Prijava

Tropa de elite hebu oba dela. Muzika u filmu ubija koliko je dobra. Meni je malo bolji prvi deo al nor luksu je drugi dosta bolji. Drugi deo ima mozda bolju pricu od prvog al mi prvi pstavio bas jak utisak.

Odgledah Argo. Napet i zanimljiv film, verovatno oduševljava pristalice američkih invazija. Ben Aflek je nekako manje iritantan sa bradom, gubi mu se par onih njegovih grimasa.
SPOILER amerikanci ih zajebali sve na kraju SPOILER

ben aflek sa bradom je prikrivena guzica

frozen

dosadno gej sranje

Nisam bio par dana na forumu pa ne znam da li je bilo i mrzi me da motam strane.
Fin je The Imitation Game skroz. Ima doduse par scena koje su malo i apsurdne no dobro, nisu mogli sve kako je i bilo da metu na film, mora da se nasminka pretpostavljam. U svakom slucaju, dobar film.

http://www.imdb.com/title/tt2084970/?ref_=nv_sr_1

Znam da sam čitao ozbiljne hvalospeve za Interstellar, al jebem li ga. Potpuno prosečan film. Ne mogu ga nazvati lošim, ali nije mi ni dobar. Možda da traje sat i po, a ne onoliko jer je svejedno.

I mene malo nervira to što u zadnje vrijeme svi ti kao dojajni filmovi traju minimum 2 sata. Zajebi, može to malo da se zgusne.
Nego, jedan film mi ostao u sjećanju kao dobar, gledao ga kad mi se upalila dlaka iznad guzice pa morao da ležim paralisan. Pogledam ga neku noć ponovo i dalje mi dobar. Ima nekih kul dijaloga i dobrih scena krljanja. Prema naslovu i ovom posteru bi se reklo da je klasično sranje tog tipa, al nekako nije.
http://www.imdb.com/title/tt0349683/

Odličan je. Ja sam se iznenadio prvi put kada sam ga gledao jer sam mislio da je ona klasična priča, a ustvari je istorijski više. Dobar film. Mislim na Artura.

Kod Interstelara mi hvalospevi nisu jasni. Ravna linija film. Da su makar smislili neki dobar kraj. Ovako sve je ravna linija. Ceo film. Sve već viđeno sto puta. Malo sam se iskreno razočarao.

Instalatera nisam gledao, a vjerovatno sad ni neću.

Iskidam se u Arturu na scenu kad Bors krene da opisuje svoje spolovilo, a ostali se smore i dovrše umjesto njega:"znamo, kao beba koja u ispruženoj ruci drži jabuku". I ona scena bitke na zaleđenom jezeru jebe.

Ma odgledaj, možda sam ja to istripovao nešto, ljudi ga dosta hvale, al meni nešto i nije baš preterano dobar. Možda ono kada čitaš kako ga hvale pa očekuješ mnogo više.

Artura se manje sećam. Sećam se da mi se svideo kada sam ga gledao, ali sam pozaboravljao dobar deo filma. Samo mi onaj početak ostao u sećanju, ono kada je odslužio rimsku armiju pa se vraća kući.

Po meni Interstelar vredi pogledati ako ni zbog čega, zbog dojajne muzike. Kraj filma je sranje i kliše SPOILER trebao se završiti kad upadaju u onu crnu rupčagu

http://www.imdb.com/title/tt0061089/

Јес' да има лошу оцену ал' је одличан. Гледао сам га баш, баш давно на тв-у. Не знам што га раније нисам репризирао пошто ми блеји већ дуго на компу... ваљда сам се триповао да ми не поквари стари утисак. И да, више је за гледање са женком мада је и овако добар.

Ovaj This Property.....nisam gledao, a deluje onako prilično gotivno za pogledati.

Potpuno sam izgubio interesovanje za film, to mi je neobjašnjivo. Pre mi je gledanje bilo kao ozbiljan hobi, a sad ne mogu ni zamisliti sebe kako gledam. Čak sam i ispao iz tripa da se ponovo okušam na dramaturgiji.

Sve otišlo u kurac, nema više filmova za gledati. :(

Dajte neki film koji vraća veru u isti!