Evo kako treba da izgleda chat

1. Postojeci chat je nepregledan, spor, baguje, nefunkcionalan.

Evo kako treba da izlgeda:

http://vukajlija-wlex88-chat.awardspace.biz/

2. Ovo moze da seimplementira na Vukajliju za 5 minuta, ja sam napravio chat za 3 min.

3. e ja sam sad bila tamo (u stvari i dalje sam tamo) ono je super. modovi, u cilju oplemenjivanja vuke, molim da se ovaj čat implementira!

4. ја сам и даље за онај сендвич,ако сте и вас двоје још за ;)....

5. вратија се оставде ми партнере!!!!...

6. hahaha čiča, koja šizofrenija! a ja za dobar sendvič državu prodajem!

drugovi modovi, oće biti ovaj čet?

7. Ja sam sinoć svratio i nije bilo nikoga.

8. e pa nismo mi tamo zaglavili, to je bila samo proba, da vidimo kako bi islo...

9. Proba uspela, ceka se dobra volja za uvodjenje ovakvog chata. :-)

10. pa ovo ne radi...
    Ja sam protiv pravljenja savremenog četa, zbog primarnog cilja, tj. pisanja i čitanja definicija, jelte. A i ovaj mi je bolji od većine, upravo zbog jednostavnosti.

11. Radi, ali nema nikog na chatu. Evo ja sam sada tamo, dodji ako hoces da proveris funkcije. :-)

12. Ne proseravaj se. Ja sam po ceo dan tamo i sasvim je dobro. Ne treba ništa da se menja.

13. Ne lupaj mentalac, čet je golemo sranje i najjadnija tačka sajta ali opet dovoljno dobar da odradiš št si teo. Na četu ne može da učestvuje više od 5-6 ljudi istovremeno i zato je govno!

14. Jes' kurac. Jednostavan je i radi što bi treb'o. I uvek nas ima dosta i snalazimo se. Kaizene, čet ne diraj, ščuo?!

15. . Na četu ne može da učestvuje više od 5-6 ljudi istovremeno i zato je govno!

ЗАборавио си: 5-6 људи који се већ знају са сајта предобро или се познају лично.

Чет је НАЈВЕЋИ КЛАН, чет држи неколико људи.

16. uvek nas ima dosta i snalazimo se.

Čoek čet je privatna svojina 5-6 ljudi i još petnaestak likova kojki ga posećuju kako možeš reći da dosta likova ima na četu...

17. Upravo to što kaže drug CUPIC, 5-6 ljdi koji se privatno zanju i jebu tamo kad god imaju priliku!

18. Ima uvek dovoljno za zajebavanciju. A i vi forumaši niste kompetentni da diskutujete ovde. Treba zvati Zokija, Džankija, Stormu i ostatak stalnih četera da iznesu mišljenje.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.