Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Postojeci chat je nepregledan, spor, baguje, nefunkcionalan.
Evo kako treba da izlgeda:
http://vukajlija-wlex88-chat.awardspace.biz/
Ovo moze da seimplementira na Vukajliju za 5 minuta, ja sam napravio chat za 3 min.
e ja sam sad bila tamo (u stvari i dalje sam tamo) ono je super. modovi, u cilju oplemenjivanja vuke, molim da se ovaj čat implementira!
ја сам и даље за онај сендвич,ако сте и вас двоје још за ;)....
вратија се оставде ми партнере!!!!...
nije lose
hahaha čiča, koja šizofrenija! a ja za dobar sendvič državu prodajem!
drugovi modovi, oće biti ovaj čet?
Ja sam sinoć svratio i nije bilo nikoga.
e pa nismo mi tamo zaglavili, to je bila samo proba, da vidimo kako bi islo...
Proba uspela, ceka se dobra volja za uvodjenje ovakvog chata. :-)
pa ovo ne radi...
Ja sam protiv pravljenja savremenog četa, zbog primarnog cilja, tj. pisanja i čitanja definicija, jelte. A i ovaj mi je bolji od većine, upravo zbog jednostavnosti.
Radi, ali nema nikog na chatu. Evo ja sam sada tamo, dodji ako hoces da proveris funkcije. :-)
http://gnr8.cachefly.net/gnr8biz/images/blue_lock%20main.jpg
Ne proseravaj se. Ja sam po ceo dan tamo i sasvim je dobro. Ne treba ništa da se menja.
Ne lupaj mentalac, čet je golemo sranje i najjadnija tačka sajta ali opet dovoljno dobar da odradiš št si teo. Na četu ne može da učestvuje više od 5-6 ljudi istovremeno i zato je govno!
Jes' kurac. Jednostavan je i radi što bi treb'o. I uvek nas ima dosta i snalazimo se. Kaizene, čet ne diraj, ščuo?!
ЗАборавио си: 5-6 људи који се већ знају са сајта предобро или се познају лично.
Чет је НАЈВЕЋИ КЛАН, чет држи неколико људи.
Čoek čet je privatna svojina 5-6 ljudi i još petnaestak likova kojki ga posećuju kako možeš reći da dosta likova ima na četu...
Upravo to što kaže drug CUPIC, 5-6 ljdi koji se privatno zanju i jebu tamo kad god imaju priliku!
Ima uvek dovoljno za zajebavanciju. A i vi forumaši niste kompetentni da diskutujete ovde. Treba zvati Zokija, Džankija, Stormu i ostatak stalnih četera da iznesu mišljenje.