Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Jeb'o ih lavor,poslednji put sam isao tamo kad nam je drogirani Pantelic uzeo kup dok je igrao za Sartid.Nemamo mi srece tamo u kupu,ali zato u prvenstvu 0-1 Lekic,88. minut.Hocu da ga bas on da jer je ovaj drugar rekao ako Lekic da gol on stavlja kitu za zicu od rostilja i pece,a to bih baaas voleo da vidim,hahahah.
Elektricaru,sto spavas ovoliko dugo,ajd',mrs' da radis nesto!
Marš tamo,ja budan od jutros od pola 9 ;D
Kurac,ja sam zaspao u 4,pa sam ustao malo kasnije.Ali opet,nemam sta da radim,ucrvljacu se u foelji.I drugari i devojka svi spremaju ovu slavu sutra,nemam s kim da popijem kafu...Tuzna sudbina :(
Ebeš kafu,popij pivo biće ti lakše :D
Ne mogu sad,rano mi jbt...Sad sam sklonio limenke od sinoc,danas mala pauza,pa sutra kod buraza na kajsiju(ovek ima odlicnu za slavu),pa kod devojke da pijem sok :))))Moram da se vladam,sta cu :)
E jadna ta devojka sa takvim vandalom :))
Sad se ti spdas,ali moja rodjena majka joj to oduvek govori :))))
Ma sivonja šta ćeš :D
Ko je rekao da se ja sprdam... ja iskreno sažaljevam slučaj :)))
Ma sprdaš se sigurno :D
Neka,ostavice ona mene cim zavrsi faks,to mi keva rekla :).Kaze,sta ce joj neobrazovani besposlicar,kad uvek moze boljeg da nadje ,hahaha
I ja sam neobrazovani besposličar koji se školuje :D
Možda imam šanse a?
E otišao sam da se obrazujem.Ae vozdra!
Ti imas sigurno,ja sam kurac :)Aj,pozzz,pa nam se vrati.
Што каже у "Кенгуру" - "Да је за образовање, па и да дам..." :)
Neću,idem da pomažem oko slave hahahaha
И тебе синак упрегли? :)
Што бре ти Данкане не помажеш око славе?
Zasto?Zato sto nisam u braku,jbt.A i lenja sam ja guzica,kao Yakubu :))))
Ниси у браку, ал си печен, колико ја видим :)))
Ma,'si lud?Da sam pecen uozbiljio bih se odavne,ne bih se ponasao kao klinac,jbt.Ima ovde ljudi od 92. pa na dole ozbiljnijih od mene :)