Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Молим модераторе да банују овог "Господина Сању" због изазивања националне и верске мржње и нетолеранције према Србима!
Најновији захтев Немачке је да кажемо да је то био геноцид и казаћемо. Живи били па видели. Пазите шта вам каже чика Сања. Као што ће бити и параде, мора јер у супротном неће бити пара од ЕУ, неће моћи родитељи да дижу кредите да вам плаћају школарине, купују кола и плаћају интернет. Да се питају ваше Двери, интернет би био цензурисан као у Кини. Отворите очи децо, не слушајте фашисте, будите СРБИ!
Немојте ме држати за реч, ал мени се чини да су хомосексуалци педери...
E neće biti poslednji
genocid - neselektivno ubijanje jedne rase, naroda, ili neke etničke skupine. NESELEKTIVNO znači, ako su u srebrenici ubijani samo vojnosposobni, na human način, onda to nije genocid, pogotovo ako se radi o ljudima koji su 3 godine radili ovo srbima http://www.youtube.com/watch?v=WUK1-CL4rpk onda to za mene nije zločin nego legitimna osveta, možda ne legalna, ali legitimna.
То што Немци траже од нас, па ми признајемо, не значи да је тачно, већ да смо подложни туђем утицају и да смо колонија западних сила, а са друге стране пљујемо сваког ко воли Русију. Нисам ни двериста, нисам ни фашиста, нисам ни напредњак, ни демократа, ни либерал, ни радикал, волим Русију јер нам је много пута помогла, мрзим је у исто време јер нас је сјебала кад нам је била потребна, али ови Немци нас никада нису волели. Који курац тражимо са њима? Да нам дају мало лове, па да враћамо десетоструко. Је ли, господине Сања, ако Меркелова каже да је геноцид, онда је геноцид, а?
Skrenuli ste sa teme, vratite se na pedere.
"ubijani samo vojnosposobni, na human način"
Да, онда је то ок... фејспалм! И да убијани су само муслимани, а убити муслима није злочин забога... -.-'
Ajde ajde, klali smo se u ratu svi međusobno podjednako, neko je odgovarao za to, neko nije i blejica, nego šta kažete, pišaju baš jedni po drugima na tim paradama?
Само ћу рећи следеће. Да смо размишљали као господин Сања 1804., не би нас данас било. Можда смо и требали да размишљамо тако, ионако се само свађамо.
http://img3.imageshack.us/img3/7654/katanac.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-5KtALY5yKxI/TV50VcTusQI/AAAAAAAAEgo/_aOyBvRVy0g/s1600/banane.jpg
Шта каже легитимна освета? То значи да сутра Бошњаци могу побити нас 6000 да изједначе скор пошто су побили у Братунцу "само" 2000 Срба, дај молим те.
Ја и даље држим до тога да немам ништа против геј параде, ако се остваре услови за то. Докле год организовање геј параде буде праћено насиљем, апсолутно сам против, јер сви имају само штет.
Не мислим ништа, генерално, Дејан Цукић су ми. Али нешто се размишљам, какве би реакције изазвао овакав постер:
А како они могу да парадирају?
хахаха врхунски :)
da ovako nešto kažeš u prisutnosti nekih na sajtu koji su izgubili svoje najmilije na najsvirepije načine koje ljudski um ne može zamisliti, i vrijeđaš one koji su sami prošli kroz pokazuje tvoju netoleranciju, ne podržavaš ti pedere zbog nekih ljudskih prava nego prije zato što si jedan od njih.
Jebao vas onaj smrad Marčelo, Edo Majkaa i ta fama da smo se u svim prošlim ratovanjima klali podjednako, a pogotovo u onom drugom. Jebala vas i kolektivna amnezija. Jebo vas i jugonostalgičarski sindom prebijene žene koja svaki put pošto joj on polomi pičku trči nazad njemu u zagrljal jer 'šta je bilo, bilo je'.
A što se pedera tiče, neka ih ljudi ako vole da se jebu, njihovo pravo ako ne ugrožavaju nikog drugog. Nerviriaju me samo ovi LGBT fašisti koji pozivaju na jednoumlje, linč, prozivaju a ovamo se čude kad ih neko išutira. Pederi su za ove gejeve GOSPODA!
Najjače da sada huligani mogu da diktiraju šta će da se dešava. Nama se ne sviđa gej parada, ajde da razlupamo grad pa je neće biti. Može kurac tako.
što ne pogledaš film faco, onda seri na sav glas.
То је зато што нема ратова, нема војске, пуно агресије међу младим мушкарцима, наравно, нема секса, морају негде да се испразне. Бављење спортом је данас скупо, најлакше је разлупати излог јер не може да узврати, наравно, ставиш шал на фацу пре тога да те камера не сними.