Prijava

Tilmo, jasno ti je da su ti odgovori ipak tvoji, iako si se potpisao kao Valdemar? 66% ne znači da si malo gej, da imaš tu neku homo stranu svoje ličnosti, već da si istopolno orijentisan. Čestitam ti na spoznaji i imaš moju podršku.

Levi i desni su mi mnogo sumnjivi. Obratite pažnju na face, ti pičke ne vide a kurca oko njih u izobilju.

http://www.e-novine.com/files.php?file=fotogalerija/srbija/porodica_seta/Porodd_04_g_711739218.jpg

Sto posto čita poeziju, sluša ekave i bode se kurcom u venu.

A posle se bičuje za kaznu.

Koja fujčina jebote.
Haha, lik sa mašnicom je prelijep.
Masoni i gejevi, antihrista sinov koji su nas okupirali...

Валдемаре, одлучио сам да ти помогнем, да напокон сазнаш ко си у ствари, урадио сам овај тест за тебе. Не, не, немој ми захваљивати.

Vidim da si dobar u rešavanju testova u tuđe ime :) Nego, kako si prošao na ovom Ajnštajnovom testu inteligencije koji ti stoji u bukmarkovima? I zašto ti test inteligencije stoji na prvom mestu na bukmark baru? Sumnjiv si mi.

Valdemar
Vidim da si dobar u rešavanju testova u tuđe ime :) Nego, kako si prošao na ovom Ajnštajnovom testu inteligencije koji ti stoji u bukmarkovima? I zašto ti test inteligencije stoji na prvom mestu na bukmark baru? Sumnjiv si mi.

Ok, nakon ovoga nekome će trebati pomoć gastroenterologa.

djembela lezbaca iz mog kraja bi posavijala pola lozana s ove teme i ovih hiligana sa slike...
kraj
pozz

Jeli Thilmo jel si u ovih 98% ili retki primerak koji je usao u 2% obdarenija ljudi na planeti?

Волем да решавам тестове интелигенције, кад сам био мали, у разреду сви добили 1000 зашто 1000 зато књигу, за мене није било па ми увалили неку књигу са разним тестовима интелигенције, па сам се навукао, а можда сам им деловао тупаво па да ме мало поваде. :)

Jbg, ja sam eto sad saznao da sam 66 posto gej, i šta ću sad, jebi ga, ne znam kako da kažem to ženi i rodbini. Lošu si stvar uradio, i po mene i po društvo. Da nisa to saznao, pravio bih decu i glasao za partije umerene desnice. Ovako ću morati da pređem u anarholiberale, razvedem se i pridružim raznim Azdejkovićima. Život si mi upropastio :( Nego, pogledaj da l' sam tobdžija il furundžija, da znam kako da se ponašam. Pošto sam ja sada jedan zbunjen i izgubljen čovek.

Ма опуштено...

sto im je ruzna ona organizatorka,leb te jebo...pa ono bukvalno nije ni za kurac,zato je i lezbejka.sto bi reko moj drugar ljakse boske legenda."oni sto se trpaju u dupe su pederi jer su ih tukli u skoli,oni sto ih podrzavaju,a nisu pederi-njih nisu dovoljno tukli.kako pogledam pun kurac nekih hipika,jedu neke slame,jedu govna.od tih takvih nema lepih picaka,a muskarci su im k'o neki balvori".nisam bas sada pogodio citat,al to je to...

oni sto se trpaju u dupe su pederi jer su ih tukli u skoli,oni sto ih podrzavaju,a nisu pederi-njih nisu dovoljno tukli.

Taj drugar tvoj je zaslužio katedru na filozofskom, Nobelovu nagradu i lobotomiju o trošku države.

Ono sa tarzanije je dobro sa Božinim malim.
Jebi Boža