Prijava
   

Goleada

Fudbalski hardkor gengbeng. Situacija do koje dolazi kada trener shvati da između fudbalera nema dovoljno hemije, te im naredi da zajedno izađu u grad kako bi se što više zbližili i združili. A fudbaleri k'o fudbaleri - alkohol, cigare, po koja buksnica i žene! Mnogo pičaka željnih da u sebe strpaju sportsku motku (ali ne onu što koristi Isinbajeva), makar samo da bi sutra mogle da se hvale kako su bile sa, sudeći prema istraživanjima naučnika sa univerziteta iz Masačusetsa, najpoželjnijim sportistom na svetu. Ili pak sa više njih.

Svlačionica.

Aca: Tebra, olešio sam se sinoć. Ali olešio. Završio sam sa onom plavom u parku, jedno pola sata sam je guzio na klupici.
Bane: Video sam te dilejo, ja sam bio sa brinetom u kolima iza tebe, umalo da mi se Boban spusti zbog tog tvog zategnutog belog dupeta u koje sam buljio sve vreme.
Nemanja: Ljlaljani, sledeći put smanjite upotrebu Džonija, pa ćete se možda i setiti da, kao ja, odvedete devojku na sprat kluba, gde imaju privatne sobe. Em sam kar'o, em sam se posle istuširao k'o čovek. A gde ste vas četvorica pedera otišli zajedno? Jeste se igrali Arsenala i furundžija?
S, D, M, I: Hahahahha, ne bi verov'o!
Nemanja: A?
Stefan: Matori, orgije kod Džonija u stanu smo pravili. Nas četvorica i sedam pički! Plus njegova keva u susednoj sobi, ali nju nismo dirali iz poštovanja.
Znači jebena goleada, ubacivali smo kad je ko stigao u koju god je rupu stigao! Ja sam vez'o het trik, nisam imao kondicije za više, ubiše me ove pljuge. Nego Mare terao jednu da mu puši i peva Bože pravde u isto vreme, ova se zagrcnula, glasno nakašljala, keva ustala i umalo se nije onesvestila. Morali smo šećer i vodu da joj donosimo, jedva je jadna žena došla sebi.

Komentari