Prijava
   

Holesterolka

Rodna k'o moravski plastenik. Vrsta devojke i žene koja ljulja, plodna poput Doline Faraona nakon poplave Nila. Kroz istoriju predstavljana kao Vilendorfska boginja plodnosti, u kistovima žabarskih umetnika oslikana kako gologuza i izvaljena kraj reke krka grozdove i raznorazne mezetluke, u opisu našeg seljaka stidljivo počašćena epitetima stamene i jedre devojke, a u moderno doba krštena kodnim imenom BBW.

Domaćinka. Kršne građe i mesnata. Konstrukcije kostiju k'o armatura građevinske dizalice sdelane u SSSR-u 69-te godine, na koje je širokom rukom nabacan red čiste krtine, red prošarice, i tako dvatriput. Njena prsa promera uzdužne dimenzije Peglice krase dve ogromne dojkare, neukroćene goropadi. Jednom rečju, ro-di-lo. Iako poveće glavudže, često, ma skoro uvek šta i ja serem - veoma lepog lica. Ogromna kao glamočki šampion u udaranju kruške, ona hoda oštrog koraka, prekog pogleda strelja klete hipsterčine i srodnu nejač, ali prede k'o Folcika na leru kad je naslonjena na junačke skute mrče i preldžije sa dvadeset godina iskustva u preradi sirove bukovine i valjanju 'rastovih panjeva.

Kao i komadina domaćinske kremenadle sa roštilja, u porciji sa masnim krompirom ispod sača, kilom rolovanih ćevapa i buteljkom rakije, ona udara u srce, ubija krvne sudove, diže pritisak, kida te i lomi. Ali, strast je, kao i svaki greh, ponajmanje zdrava zanimancija - mukice koji čuvaju srce, vagaju musli, gledaju rošavog Hju Granta i u tri'es'drugoj godini za Dan zaljubljenih usamljeno plaču tananim glasićem uz pesme Eltona Džona i mirišljave sveće iz Merkatora.

Slađo, derde vinjak i lavor za noge, i polaz' vamo, valja meni noćas Skaniju zauzdati. Vlažno je, meščini, biće izgibije.

Komentari

Ovo je nenormalno dobra defka, bravo druže Stari! +++

Не свиђа ми се назив али дефка искидала, ТООООО ЛУКСЕ ДАБОГДА ТИ РАНКА РОДИЛА ТРИ МУШКА, СВЕ ЈАЧИ, ЗДРАВИЈИ И ВЕЋИ ОД ТЕБЕ ПА ДА ТЕ СА ДВАНАЕСТ ГОДИНА ВЕЋ ШУТАЈУ У ДУПЕ И УЗИМАЈУ ПОЛА ПЛАТЕ ДА ИДУ У КАФАНУ И ДА ЈУРЕ ЖЕНСКАДИЈУ! Плус, звезда и лајк.

Ovo je vrhunski napisano, u tvom stilu i fazonu +

Šta reći ? Vojvodski :) +

Šta reći ? Vojvodski :) +

Zamišljao sam neke u'ranjene bijeljinske kćerke od vlasnika stovarišta, koje rade bečelor na Slobomiru iz sportskog menadžmenta, a krišom se vozaju u svojim roze Pežo 206-icama kraj pilane u Donjem Crnjelovu da šmekaju semberske sirovine :-)

Dje baš nadje 206'icu, ja je vozim :D Doduše karavan..
Rade one to, al kad im je mrsko da odu do Crnjelova, svrate do neke od obližnjih autoperionica i gledaju kako sirovine uz zvuke radio Krajine peru njeno mezimče.
Često i doplate da se momci skinu do pasa :)

odlična Lukšo, plus.
samo mi se naslov ne sviđa baš...

odlična Lukšo, plus.
samo mi se naslov ne sviđa baš...

Udara u srce i čepi vene k'o holesterol, a em i pomasna... ;-) Shvatam ja da ste ti i đembeli štakor, kao jelte, ljubitelji ovakvih rodnih žena, a i đentlemeni preke volje da se ovako, priznaću donekle nakaradan, naziv koristi za ove lepojke, ali kažem ti - nije u zloj nameri.

Ништа не пишем, знаш већ... Пљусина...!

Mislim da kaizen treba uvesti opciju "Omiljenuj profil", a ne samo defku. Čoče, daj neku lošu. :)

Kakva poređenja, životeeeeeeeeeeeee
Pa linkovala bih cijelu defku
Svaka tebi čast!

Омиљеновано братац, много ваља....

Odakle ti ovolika inspiracija sunce ti kalajisano +

O bre, što nekad imam utisak da na silu gomilaš poređenja i preteruješ, ali uvek ispadne dobro :)

O bre, što nekad imam utisak da na silu gomilaš poređenja i preteruješ, ali uvek ispadne dobro :)

Ja gomilam poređenja na masu puta ubrzanje, a sad što su tebi se tebi od buljenja u guzice tineđerki čula postala preosetljiva, za to nesam čkolovala lolo

Slađo

uh, slag na tortu. dobra jebogaljeb

Ја то укратко зовем карго +

Dobra defka. E da, dopadam ti avatar. :P ++

jes, da pohvalim tvoj avatar lukšo, odličan je.

Ujka Simeun mi sklep'o ;-)

Dobra i sve to, ali ga brate pretera sa žutilom, zamalo da probudiš hejtera u meni.