Prijava
   

Informativni razgovor

Drugi izraz za prekomernu upotrebu sile od strane policije kad je u pitanju sagovornik muškog pola, a ako je u pitanju sagovornik ženskog pola starosne dobi izmedju 18 i 28 godina savršena prilika da policajci startuju devojku čisto na osnovu službene dužnosti.

U pojedinm trenucima ima isto značenje kao i terapija oslobadjanja od stresa ili razbijanja kamena u bubregu.

Jednog vikenda nakon izlaska i mnogo piva kao po definiciji grupa djilkoša zpočinje tuču koja brzo prerasta u opšti haos. Posle par minuta dolazi ekipa policije i u maricu pobaca neke od prisutnih da ih vode na informatinvni razgovor (kao da nisu mogli da informacije saznaju na licu mesta) dok par devojaka privode u civilnom autu.

Informativni razgovor započinje istog trenutka kad se vrata marice zatvore, stim sto u glavnom pričate sa pendrekom. Kad stignete u stanicu intervju se nastalvlja sa nekim od dežurnih inspektora. Ali pre toga neko od policajaca se potrudi da vam stavi RUMENILO NA LICE, i šminku oko očiju.

Na kraju kad se sve to završi, lepo vam se zahvale na odvojenom vremenu i kažu vam da u koliko bude dodatnih pitanja da će vas kontaktirati a verujte na reč više ih neće biti sem ako, ponovo ne budete imali neke informacije o sličnom dogadjaju.

Komentari

sagovornik ženskog pola starosne dobi izmedju 18 i 28 godina

Ok, znači još pola godine spadam u tu kategoriju :D
Samo dodaj ovde progutano "i":

Na kraju kad se sve to završ lepo

I obriši ovde suvišno "c":

informacije o slicčnom

;)
I + naravno

+ ali oni retko diraju lice, osim šamarima....bubrezi, noge, tabani....to strada.

Dao sam plus odmah kod naslova.