Prijava
   

Isidora Bjelica, Isidora Bjelica

Mantra kojom lik ovog doajena srpske književnosti nastojim dočarati u svom umu ne bi li izbjegao erekciju koja je isto toliko neizbježna koliko i nepoželjna.

" Ej ćao frajeru !! Šta radiš? Kako si mi ? "
" Ej Ivana, pa evo, hi hi. . .Malo zujam po gradu i tako to, znaš mene, hi hi. . .Šta ima kod tebe? "
" Pa evo ništa, lutamo ja i Jeca, tražimo meni momka ! Hi hi. . .nego čujem da si imao neku manju operaciju, hi hi. . .na osetljivom mestu, hi hi. . .jel to istina? "
" Khmmm. . .mhm, da, jesam. . ."
" Ajoj, duša moja, mora da je bolilo ? Znaš šta, tako si mi sladak sada, sigurno ti treba nježna ženska ruka. . .da se brine o tebi znaš ? A ja bih se brinula o tebi, i to kako, hi hi. . ."
". . . .aaaaAAAAAA *u sebi: Isidora Bjelica, Isidora Bjelica, nos Isidore Bjelice, miruj, miruj jebote "

Komentari

Sta da kazem , osim : Svaka cast ti se dala , drugare !

:) +

Hahahahahahah, ovo mora da se proba :)))
Bravo, majstore!
+++

Nemoj samo da proizvedes kontra efekat. Na nju treba misliti u umerenim kolicinama, inace je impotencija zagarantovana

хахахахаххахаа...змају...свака част...дефка дана...борисе и теби свака част...хахаха...'импотенција загарантована'...лол

+ :))))

Vidiš da nisi uvek "jeban"
Ovu sutra gledam na početnoj.

Šut', ureknućeš me ! Kucni u drvo, i to odozdo, tri puta pljuni, okreni se oko svoje ose 9 puta i pospi so preko ramena.
:D

A šta vi narode imate protiv Isidore Bjelice ?

Ja "narode" nema nista protiv Isidore Bjelice ona je meni bas seksi i prvlacna... Imam protiv kad se Isidora Bjelica ili ma ko drugi imenom i prezimenom biva prozivan, pogotovu zbog fizickog izgleda. Imam protiv i kad se "velicaju srpski sinovi"(sto kaze Џими:) imenom i prezimenom, pogotovo ako je to fora ha ha. Jos ako se metne i kao naslov ime i prezime i to ne jednom nego dvaput ime i prezime, ime i prezime ja prosto ne mogu da ostanem suzdrzan.

...Izuzmimo podatak sto na sajtu ima 320 definicija o Isidori Bjelici, i 1677 istih na groblju, ova tvoja je antologiska, jel ne sadrzi jednom ime i prezime Isidora Bjelica, nego dva imena i prezimena Isidora Bjelica, Isidora Bjelica.
Prosto si me kupio. Minus za antalogisku...

MOTIKA, tvoj minus nije jedinstven, ima ih još trinaest poput tebe :) Vama sam se obraćao, u pomalo šaljivom maniru :)
A dva puta je napisano jer je u pitanju mantra, kako sam naveo. Iskren da budem, ja njeno ime u sebi izgovaram puno više puta, ali to nije praktično za prenijeti u pisanu formu.
Hvala što si pročitao i hvala na komentarima. :D

Hvala i tebi sto si natero da posaljem komentar za Isodoru Bjelicu :) Bas sam raspolozen, a u manjku sam sa slobodnim terminima za definisanje pa sam se raspricao :)

e el si znas ono (voajer) :D

meni se svidza...Isidora

ahahahaa. ovo je dobro.+