Prijava
   

Iskušenje

Ovozemaljski poriv izuzetno snažnog stiska kome se čovek, doduše, i može odupreti, ali samo uz golemu snagu volje i kamaru odlučnosti, dve tako deficitarne karakterne osobine.

- Eeeej! Pa ko mi je popio pivo?
- Brate. Izvini. Ja sam. Tako je vruće i sparno, nemamo više ni cvonjka...Jednostavno, bilo je jače od mene. Smogni snage u svom srcu da mi oprostiš na mom tako podmuklom i nedostojnom činu.
---------------------------------------------------
- Pizda ti bre materina, kako to voziš!!! Pa jeb'o li te ko te nije do sada! Šminkaj se ti, šminkaj, u pizda li ti materina ona urbana, eldepeovska! Murš nazad u selo sa jednim semaforom! Tako! Bagro jedna, da bi li bagro jedna.
Izvini staramajko, bilo je jače od mene.
----------------------------------------------------
- 50 evra za ples u krilu, ali dobro pazi, nema pipanja.

Komentari

Добра, примери објаснили тело ваљано... +

Vidi Laik što je bacio dužu defku.
Izraz običan, onako normalan. Telo defke odlično odrađeno jer Laik i jeste rečit pa ume. I primeri odlični.
+
Mog'o bi da razmisliš da češće pišeš duže defke, jer umeš da pišeš, a ovako dosta si bolestan, pa kada bi pustio mašti na volju izlazile bi neke maestralne stvari iz tvoje glave. Znam, mrzi te, al probaj.

mrzi te

ове две речи ни изблиза не описују моју лењост у том погледу, лолек

ове две речи ни изблиза не описују моју лењост у том погледу, лолек

To mi je nekako jasno....ne znam kako ali sam znao da je tako. Ipak odšrafi ponekad neku, nemam pojma, imam osećaj da bi izuo skroz...

имам само једну или две такве, и прилично сам задовољан њима, можда када ме неко довољно мотивише/испизди као онај "ало/друже", можда тада буде нешто, лолек

kako to ples u krilu bez pipanja? jedino u nečijem drugom krilu? :)