Prijava
   

Izaš'o iz zlatnih muda

Izraz koji se koristi za osobe pune sebe, ali pune i para. Njima je tata Bog, a u mamu ne veruju..

Komentari

Netačno, jer postoji samo 1 Bog. Kao što je samo 1 Papa. Te imenice se onda pišu velikim početnim slovom.

ne seri, što se mene tiče bog ne postoji. ali, evo pogledaj od ljudi koji se u to mnogo bolje razumeju kako se stvarno piše. http://vukajlija.com/forum/teme/3064-jezicke-nedoumice?strana=47#post_1209456

Срам те било, слинавче, могу ћаћа да ти будем.
Вукајлија ми није меродавна по питању правописа, јер је 85% корисника неписмено. Могуће да аутор верује у постојање Бога, као и ја. За мене је Бог именица са великим словом, јер је један. Као што је Папа један на свету.

Hajde, dobro je.
Iscimali ste me samo tako. Ja sve konam neki pozitivan komentar u fazonu: "Omiljeni, + " ili tako nešto. :P
Ako se ne potučete, niste ništa postigli. B)
I da, Bog je imenica sa velikim slovom..

možeš, al nisi. trebaš da znaš kako se piše, ako si stariji od mene ne znači da možeš da promeniš celu gramatiku. malo tolerancije ti ne bi bilo na odmet, ili to ili mlati ženu i decu po kući, nemoj ovde da huliganišeš. :)

Slušaj, obriši sline, pa posle prdi. Osoba koja nije sigurna da se u srpskom negacija piše odvojeno od glagola (sem ako nisu ona 4 slučaja) treba da ode u kanjon Morače, pokrije se masnom ponjavom i strmekne niz istu.
Bog je imenica koja se piše velikim slovom, sem ako nisu antički bogovi u pitanju (kojih je bilo više). Moja deca su pismena i vaspitana za razliku od tebe, te nema potebe da ih mlatim. Motka je za balavce kao što si ti, kojima mudašca narastu kako se konektuju na internet!