Prijava
   

Izuti nekoga iz gaća

Ubiti Boga u nekome. Učiniti da dotični ne zna gde mu je dupe, gde mu je glava. Može se ostvariti na fizički, ali i na verbalni način.

- Brate, šta si uradio sa onom ribom?
- Ne pitaj. Prešli smo kompletnu Kamasutru, a možda čak i dodali par poza. Protezali smo se na potezu od kuhinje do terase.
- I ko je bio bolji.
- Od mene nema bolji! Izuo sam ribu iz gaća, kažem ti!

Komentari

Lepo ti ovo, Paviću.

gramatički nepravilno: gaće se ne obuvaju nego oblače. Samim tim ne možeš nekoga izuti iz gaća....mada, sve ostalo je dobro :-)

Боксит, одлична ти је дилема... Гаће се не облаче, јер се одела облаче. Обућа се обува. Доњи веш није одећа ни обућа, већ доњи веш. Он се најчешће навлачи, још чешће свлачи, али има и оних варијанти на копчање, пертлање итд... Тако да ниси у праву што се тиче облачења. Прц!

Људи, јесте ви од јуче на Вукајлији? Како не контате зајебанцију. Изуо сам неког из гаћа. Неправилно. Па у томе је и штос. Боже...

nije fino što se šališ sa time. kada nekoga udare kola, ako je izut iz cipela, velika je vjerovatnoća da nije preživio.

Ja bih mesto verbalni stavio metafizički

Zar izraz nije "__Istresti__ iz gaća"?

Ha, ladno zaboravih da je moja. Sad mi je jasno kakvih RD ima muka :)

http://vukajlija.com/istresti-iz-gaca/336454

Istresti iz gaća moš nać u pretrazi ali izut iz gaća ne možeš jer se gaće ne izvaju več skidaju. lolo

Ovo je urota protiv moderacije.

Izuti iz cipela, bolan, bolan... :D

Он се најчешће навлачи, још чешће
свлачи,

Kako ovo? Prosta računica kaže da, pošto je ogromna većina nas rođena bez gaća, teško može biti više svlačenja, nego navlačenja, ili kako god. Manjinu koja je možda rođena s gaćama lako neutrališemo mi koji trenutno imamo gaće, te imamo n navlačenja i n-1 svlačenja.

a šta ako je neko u zimu navukao više gaća od kojih mijenja samo ove koje se vide a ove pri tijelu ostaju do proljeća, pri čemu se kontrolno mjerenje vrši u zimu?

Ako umreš go, ostvariš ravnotežu.
Al onda ti navuku, kad te sarane.

kad se kremira neko, pale li ga gologuzog ili u gaće?

Iz gaća, iz cipela, iz pizde materne. Jok -

Ја не могу да верујем.
Да се договоримо нешто људи. Ја знам да се гаће не изувају него свлаче, нисам толико глуп. Али 100 пута сам у друштву рекао да ћу неког да изујем из гаћа, и нико ми није рекао да се гаће не изувају, него је схватио то као зајебанцију. Чуди ме како ме ви буквалисти не исправљате за ово прво после тога што сам написао - убити Бога у некоме, па да ме питате како то може да се убије Бог у некоме кад Бог није у теби, него је један једини за све нас и горе на небу.
Ово је израз који било ко од вас може да искористи, делује другачије, самим тим и интересантно, употребите па ћете видети. Или наставите да истресате из гаћа што јесте добро, али га сви користе и самим тим је прежвакан.
Стварно нисам очекивао да оволико људи неће разумети...

pravilno je: Izuo sam ga iz gaćE!
komšo, nemo da z'bavaš...
+

Брате, када сам почињао да пишем написао сам нешто на тему - мобилни телефон. Не могу да се сетим шта сам беше исписао, ко има приступ гробљу нека нађе. Лик ми је рекао да није тачно то што сам рекао и ископирао ми је у коментару текст са википедије о мобилном телефону, као да сам малоуман и да не знам шта је то.
Стварно неке ликове не могу да схватим.

Каже лик граматични неправилно... Па доста дефки се базира управо на томе! Овде!

da si stavio "izuo ga iz dugačkih gaća, onih što imaju i čarape na nogama" pa i da prođe... ovako, ne znam, nisam siguran.

a šta kaže na ovo Milka Canić?

Još uvek sam pri stavu da bi metafizički čučnulo bolje

Милка Цанић није надлежна на Вукајлији!

Јебем му матер, ако је у питању припадник ромске националне мањине, може бити да се они изувају из гаћа. Сад си ме бацио у ребус.

dobra je roki, dobra!

Bolje se drzi gaca, ne kreci temu "Bog''... Inace, nista novo. -