Prijava
   

Kafa, kafica, ajmo na

Napitak, napici za pičke, jadničke i ostale nemuškarce. Droga kao i bilo koja druga ali beskonačno pičkastija jer te pod a, ne radi tako da ti je lepo, a pod be, ni ne škodi ti nešto značajno osim ako ne konzumiraš količinu dostojnu nekog vudu božanstva, što je samo čini dodatno vulvastom.

Naravno, svi ovi genidno-genitalni pridevi su tu s razlogom, jer je kafa sasvim u redu ako si žena, zbog svoje funkcije društvenog lubrikanta i zgodnog povoda za razgovor koju je stekla s vremenom, idealno se nadovezujući na plemensku ulogu čuvara gnezda koju ženski rod igra još od vremena kada smo imali više dlaka nego pameti. Zato, kada čujem nekog tipa da traži kafu, stomak mi se okrene i dođe mi da pitam „Jel hoćeš da ti je poslužim u tamponu?“. Pa još kada me zovu „na kafu“ umesto „da popričamo“. Jebote, šta smo, neke babe, usedelice ili frajlice pa nam treba kafa da bismo pričali? I još se vade kao „ma to se samo tako kaže“. Pa to je još gore – što tako kažeš ako ne misliš da piješ kafu, ŠKK, je l’ kažeš ribi ajde da spavamo kada hoćeš da se jebeš? Sigurno ima nekih koji i to rade, ti su verovatno do sada odjebali od ove defke pa ću iskoristiti priliku da ih isprozivam bez njihovog znanja: SISURDE ESTROGENSKO-PROGESTERONSKE, MUDA SU VAM SMEŽURANA I IMATE PESAK U VAGINI JER KORISTITE ŽENSKI JEZIK DA SE DOPADNETE ŽENAMA A ZBOG SVOJE PAĆENIČKE EMOCIONALNE OGRANIČENOSTI NIKADA NEĆETE SHVATITI DA TO NE PALI JER ŽENE NE TRAŽE OD MUŠKARACA DA BUDU ŽENE KADA HOĆE DA SE JEBU S NJIMA! E!

U svemu ovome nikako ne treba zaboraviti grupaciju subljudi koja mi naročito ide na ud, a to su oni kojima treba kafa „da otvore oči“. Znači, treba nam buster samo da bismo izvršili tu herkuleansku obavezu jebenog ustajanja iz kreveta? Mislim, ŠKKK (štakojikurackrasni), šta si ti, Sauron? Samo da bude jasno, Sauron je u ovoj priči, kao uostalom i u onoj iz koje ga znamo, cavetina i debilčina preispoljna. Koliki melvin i fegetko moraš da budeš da bi lavovski deo svoje snage prelio u komad nakita, na kitu te nabijem? I to ti je još ideja da si sa tim komadom nakita duplo veći baja, ali si bez njega duplo manji baja nego što si bio pre nego što si ga napravio??? Mislim, ŠKJKKKPM (štakojjebenikurackrasnikojupičkumaterinu)? Gde je tu mozak?

No, da se vratimo iz Srednjeg Sveta u ovaj Svet Mediokriteta - dakle, analogija sa kafom: pre nje si bio normalan, sada si sa njom duplo bolji, ali si bez nje niskoležeća amorfna masa koja nema dovoljno energije u ćelijama da se pomeri iz stanja letargije i hibernacije? Idi ubij se onda odmah, jer si se ispisao iz normalne ljudske rase, dečko. Ili lepo odmah priznaj, zajebao si se, navukao si se i sad ti rastu sise, pa reguliši to dok još možeš. Nema izgovora. Jebote, ako ti je loš pritisak, pojedi nešto slano kao čovek, a ako si malo spavao, pojedi pomorandžu, drmni jednu ljutu, uštini se, šmrkni malo spida ili idi dospavaj ako baš nema druge a moraš da upravljaš viljuškarom, operišeš diskus herniu ili voziš borbeni avion. U svakom slučaju, nemoj tu da mi tražiš kafu, tursku, srpsku ili grčku, a da ti nije ni slučajno palo na pamet da me pitaš da li imam „nes“ ili da ti smućkam „tri u jedan“, možeš samo da dobiješ tri šamara, sve u jedan obraz.

- E, tebreks, oćemo na kaficu?
- Oćemo kurac, reci šta imaš da mi kažeš odmah i budi kratak, teram neke crepove za Vladičin Han pa posle idem da se olešim od rakije i ibogaina.

Komentari

Pijem je, u zadnje vreme mnogo češće nego ranije, ali ŠBKK(štabrekojikurac) ne mogu da funkcionišem, ako ne popijem kaficu. + k'o vrata.

Hahaha! Pička li joj materina!

uh ovo sam napisao janpi, pa sam ga malo sredio sad... Ali stojim iza svega. Hvala oboma, barak oboma.

A UBR, kada bi kafopije znale kojim žasu robovskim radom se dolazi do semenki za njihov omiljeni napitak, skapirale bi da je bolje da se rade koksom jebote Kolumbijski farmeri imaju bolje uslove rada od onih jadničaka u Vijetnamu i Etiopiji što svakodnevno krive kičme po sunašcu po 12 sati e da bi belci mogli da ustanu iz kreveta...

melvin i fegetko ahahaha

E, daj nešto o čajevima... ono... ne pijem kafu, prešo sam na čaj. Zdrav život i te fore...

znaci owa definicija me naterala da se uclanim na jbnu wukajliju kolko je dobra :DDDDDD upisao sam se od smeha :DD + ko kuca!! :D

Jbt Ariele šte tebe pogađa! + mada si malo mnogo preterao sa cinizmom...

Kako ovo nije ou odabranima? Meni nije jasno.

koliki melvin i fegetko moras da budes hHAHAHAHAHA

obozavam svoju kaficu tho

Neka, bar si tru pema svojoj melvinsko-fegetskoj unutrašnjosti MARTAZ VINJARD OL D VEJ

Au jebote, koja količina hejta... A nekako me previše podseća na Mačkasto-Surovi fazon. Pa čak i na Amantina. Uzgred, nikad mi se nije desilo da sa toliko željno iščekujem da vidim ko je autor.
A i volim kafu, kaficu.
Odlična defka, odličan autor +++

nije loša defka.
Imaš kafu od mene.

onih jadničaka u Vijetnamu i Etiopiji što svakodnevno krive kičme po sunašcu po 12 sati e da bi belci mogli da ustanu iz kreveta...

Veruj mi, ikakav posao je bolji od nikakvog. Da mogu da nađu drugi, našli bi ga.