Prijava
   

Kako se kaže?

Rečenica koju si kao mali čuo 12764 puta od svojih roditelja dok su ti tetke, strine i kevine koleginice sa posla uvaljivale svakave gluposti u ruke. Dok si ti onako besan svaki put morao da odgovaraš sa "Hvaja", iako nisi bio baš oduševljen poklonima. Dobro, ruku na srce, bilo je tu po koja novčanica od 10-20 maraka i po neka do jaja čokolada.

Ju ju ju ju ju !!! ženska spodoba od dva metra i 120 kilograma utrčava u dnevni boravak, hvata te pod miške i podiže do plafona, tako da ti onaj malopređašnji "Frutek" izbija na usta.
Pa gde si pile tetkino???? ju ju ju ju... nazireš joj zlatan zub i osećaš zadah kao da je sisala auspuh od "tristaća". Osećaš turbulenciju dok te spušta nazad na pod i vadi iz torbe 10 čokoladica "Životinjsko carstvo", oči ti se cakle. -Ajde ljubi tetku, da ti tetka da nešto! - nastaje dilema, preračunavaš faktore rizika i ipak je ljubiš. Samo što si zgrabio "teško zarađenu" gomilicu čokolada, roditelji te streljaju rečima "Ajde sine, kako se kaže?" -gledaš ih i pomišljaš u sebi, zašto? Pa poljubio sam je, zar to nije dovoljno? Ipak izgovaraš čuveno "Hvaja" i odlaziš da jedeš svoje čokolade dok oni ostaju da se proseravaju kako si ti kulturno dete i kako znaš da kažeš Hvala. Eh kad bi samo znali....

Komentari

hahahahahahaha
E nasmeja me, iako sam agresivna jer sam gladna:)))

хахахахахаххахахахаха!!!! "СИСАЛА АУСПУХ ОД ТРИСТАЋА"

Па пољубио сам је,
зар то није довољно?

Devalvirao poljubac! Umesto da te pohvale zbog hrabrosti, očekuju da nešto izgovoriš!

назиреш јој златан зуб и осећаш задах као да је сисала ауспух од "тристаћа

rovem koliko je dobro
pljus i zvekan

Ovo je tron genijalnosti..+ i *

Kako se kaže kad ti moderator odabere defku?

+

Hahahah,kolko je ovo dojajno,+ i * iz momenta

Hahahahaha .Plus + i petokraka *.

Genijalno svaka cast!

Ali primer je objasnio :D! +

Plus + i petokraka *.

+1