Prijava
   

Komercijalna muzika

Melodija koju slušaš preko telefona dok čekaš da ti se javi dežurni službenik u Komercijalnoj banci.

...pa opet. Obori!

Komentari

Ne pričaj sa njima pušti mu komercijaluuu, komercijaluuu!

imam loše iskustvo sa tom bankom...pre par godina bila jedna na banjici, ispred t. centra.
i meni njihov bankomat proguta karticu druge banke, dronfulja na šalteru mi kaže da će da otvore bankomat za par dana... ja joj kažem da ću da ga otvorim njenom glavom...i izbaci me obezbeđenje....
++++

banke su nužno zlo. i mene nerviraju procedure i raznorazne gluposti. kada su nam prije nekoliko godina uveli da primamo plate preko računa i svi dobili kartice počelo meni na adresu jednom nedjeljno da stiže izvještaj, leglo toliko, potrošio toliko i tako... i nisam bogzna što obraćao pažnju jer znam koliko trošim dok nisam saznao da svaki izvještaj naplaćuju dva evra. i kada sam pitao zašto šalju kada ga nisam tražio oni mi rekoše da je to standardna procedura ali ako hoću mogu da otkažem izvještaje. gluposti.

ma gluposti...a i nama tako uzmu oko 2 evra za sto nekih sranja...ja, na svu sreću nemam nikakav kredit, ni dozvoljen minus, mogu da zamislim narod koji ima.
al me zato sektaška banka preko koje primam platu proganja da uzmem nešto, šatro imam pravo....

Ja tamo imam tekući.
Paninaro zasxto mi napadasx banku? lololololo
+++

ma ne pričam o njoj nego o jednoj drugoj. ali, sve one imaju ista pravila. a za taj minus, provalio jedan kolega da kada legne plata da može da podigne cio iznos na svakom bankomatu u gradu u toku jednog dana jer valjda nisu umreženi i mislio da je zajebo sistem. naravno, ušao je u veeeeliki minus :)

Danak neiskustvu :-)

A tekst je kuku-lele
+++