Prijava
   

Košulja sa tribalom

Govoreći jezikom kojekavih modnih gurua, konsalting mačkica i ostalih kurčevih rabota, totalni ''mast hev'' svih (pri)gradskih samozvanih šmekera na potezu Vardar-Triglav-Đerdap-Jadran.
Pored uredno zalizane kose, potšišanih brčića i zlatnog zuba na dvojci predstavlja svojevrsni statusni simbol lole na čiji pomisao seljančice silovito vlaže.
Varijacije tribala na samoj šulji idu od standardnih linija koje mogu, a i ne moraju, nešto predstavljati pa do egzotičnih primjeraka kao što su zmaj, zmija, gušter, ajkula, drakula, picajzla, kurac-palac koje sa šulje nijemo vrište ''Ja sam baja, ja sam ploditelj''. Kao odjevni predmet najčešće se pojavljuju na seoskim zborovima, vašarima, svadbama i naravno na seoskoj maloj maturi. Osnovna boja istih nije bitna koliko i sam tribal što u mnogome olakšava pos'o dizajnerima kako Bliskog tako i Dalekog istoka, odakle se najčešće uvoze, pa se dijapazon kreće od sniježno bijelih za krštenja do mesarsko crvenih za prela.

Komentari

Dobra. Nikad mi nije bilo jasno kako moze neko ono da nosi. Jos ima i sa cirkonima. Fuj

Kvalitetno napisano, vidi se da si se potrudio. +

до месарско црвених за прела.

malo falilo da je kupim na bazaru pre neki dan, ima zmaja preko celih leđa, vuče me nešto jbt ali odupreh se, jedva! lololo +čina

Al to nije to bez belog kaiša :)
+++

malo falilo da je kupim na bazaru pre neki dan, ima zmaja preko celih leđa, vuče me nešto jbt ali odupreh se, jedva! lololo +čina

Ја бих му купио једино ако га мрзим и то за рођендан да је не може одбити.

Фала

Nikad mi nije bilo jasno kako moze neko ono da nosi