Prijava
   

Kure

Univerzalno dozivajuće ime. Može se koristiti za bilo koga, bez izuzetaka, ali ima jedna bitna stvar u svemu tome: ne može SVAKO da ga koristi.

Da bi stekao pravo da nekog oslovljavaš sa Kure, moraš da budeš stari, moraš da budeš laf. Šta laf, lafčina! Šmeker svetskog glasa, preldžija i džek na kvadrat sa velikim potencijalom da jednog dana postaneš đed. Ako ispunjavaš sve uslove, kvalifikovan si da nekog dozivaš sa Kure.

Baš zato što je potrebno biti toliko kul, ovaj izraz uglavnom koriste baje u pokušaju, dok prisutne hvata blagi transfer. Osoba koja je pozvana u tom trenutku od strane šmelosa gotovo uvek poželi da ih istrebi nakon toga, dok pozivanje od strane onih pravih šmekera doživljava kao svojevrsno priznanje mladuncu koji pretenduje da jednog dana i sam dobije pravo da nekog oslovljava sa Kure.

- Kure, daj još jedno oznojeno!
- Odmah čika Rade!

Komentari

ko li dade minus na ovo dabogda mu se isti osušio!!!

Kako me opisa čovek:

Да би стекао право да неког ословљаваш са Куре, мораш да будеш стари, мораш да будеш лаф. Шта лаф, лафчина! Шмекер светског гласа, прелџија и џек на квадрат са великим потенцијалом да једног дана постанеш ђед. Ако испуњаваш све услове, квалификован си да неког дозиваш са Куре.

lololo
+

Džoni, ti si i još jači od toga, jerbo si prekroman.
lololo
+++

*preskroman...
jbt, ala ubadam, tipfeler će da evoluira u prećoman, na kraju lolo

prekroman.

Ja već 'teo da kucam na guglu šta je ovo bre lolo

ajde muški ne folirajte se tu mnogo da vam matori ne zameri :)

ajde muški ne folirajte se tu mnogo da vam matori ne zameri :)

Ja još moram da rastem, da bih mogao da ostvarim pun potencijal nadimka Kure.

pa to je suština, Kure je onaj kojem još uvek raste :)

Jebiga, tu titulu treba zasluziti+

фала ауторство

Oče nisi grešio ovde +++