Prijava
   

legija

Idol mladih, naročito onih koji ga znaju samo sa televizije.

Ako je za takvu mladež Arkan Bog, Legija je Đizs, Isus Hrist.

Primeri:

"Takvi junaci poput Legije, koji su spremni život da daju za Srbiju, trunu u zatvorima za nešto što je dokazano delo engleske i nemačke obaveštajne službe, dok se oni pravi kriminalci slobodno šetaju ovom zemljom. SRAMOTA!!!!!!!!!"

"on je kralj u svakoj igrici predstavljm se kao ON"

Bonus: Dijalog između skeptika i obožavatelja.

- Pozdrav svima,evosada imate i jos jednog clanaiz Bosne. Uclanio sam se samo da kazem odnosno pitam. Zar su srpske zemlje Hrvatska I Bosna, zar nije bilo dosta prijatelji moji, ubijanja i klanja za ovu ili onu stvar. Zar su neki od vas ponovno nsprmeni mijenjati udobnost stolica u kaficima za bojne linije i besumucna ubijanja u njihovo ime. Zar ubijati u ime onih koji su svoje heroje izdali. Kada je Legija stao u odbranu otadjbine, a to definitivno nisu ni Bosna a ni Hrvatska ,jer je on iz Beograda, bio je heroj,uz najveceg kriminalca gospodina Arkana, a danas trune u zatvoru.Stara izreka kaze da Revolucija jede svoju vlastitu djecu. Zelja mi je da jednom shvatite da ovdje niko nije branio nikakvu otadjbinu, nego da je po srijedi bilo ubijanje neduznih ljudi, istjerivanja ih njihovih domova a cijena te odbraneotadjbine su stotine srba, protjeranih iz svojih domova iz Bosne i Hrvatske,stotine muslimana neduznih i ubijenih samozato sto su muslimani, stotine hrvata

- Matori ne seri, nauci malo istorije pa ces znati zasto se mi tolko mrzimo. procitaj sta su ustase radili u jasenovcu pa onda nesto pricaj....Mozda neznas kakvi su srbi ali vecina bi dalo zivote za Srbiju!!!!!
ZIVELA SRBIJA!!!!!!!

Energija smrti i dalje isijava...