Prijava
   

Lenjost

Božji blagoslov, preduslov za pojavu i razvoj ljudskog razuma, bez kojeg bi čovek još uvek služio kao tegleća marva.

- Radamese, na noge lagane, treba tegliti balvane, ove džinovske kocke neće same od sebe da se slože u piramidu, znaš?
- Ali mrrrrrrzi meeeeee, gospodaruuuu...
- Šta bre mrzi, stoko robovska, ustaj da ne bi radio bič preko leđa!
- Al, gospodaru, ja to stvarno ne volim... I oduvek mi je bila ambicija da postanem haremski rob. Zato sam nešto sinić razmišljao...
- A ti baš oćeš da te bacim šakalima, a?
- Ne, ne, čekajte da kažem šta sam hteo... Zaboravite na hiljadugodišnji mukotrpan građevinski proces u pustinji! Vaša piramida biće gotova dok udarite dlanom o dlan! Za neverovatnih sto godina, deceniju gore-dole! Ne moramo da teglimo kocke na balvanima! Smislio sam nešto sjajno. Nazvaću ga... Vrt.. Kotrlj... Kot... Toč... Točak!

Definicija pisana za http://vukajlija.com/forum/teme/68329-svi-putevi-vode-u-pakao-blesavo-takmicenje

Komentari

Lenjost kao preduslov za napredak, naravno.

Доколица- што би рекли страи Грци.

sušta istina umaskirana u zajebanciju, odlično

Radim neki rečnik, u Vordu, da nisam lenj, sve bih radio ručno, ali naravno da me mrzi da kuckam ručno, pa sam lepo smislio super sistem vajldkardsa za zamenu i obeležavanje, plus dok radi, snimim makro, i devet desetina posla se svodi na klik na dugme makroa :) Samo zato što sam lenj, inače mi ne bi palo na pamet.

mene mrzelo da učim kako se snimaju makroi

Pa samo uključiš snimanje i radiš. View-Macros-Record Macro. Samo mora operacija da ti bude univerzalna, primenljiva uvek, i da ne pogrešiš ni jedan jedini put, jerbo onda možeš da ga baciš.

Kotrlj kotrlj kotrlj kotrlj kotrlj kotrlj kotrlj kotrlj kotrlj kotrlj kotrlj kotrlj kotrlj kotrlj kotrlj kotrlj kotrlj kotrlj kotrlj kotrlj kotrlj kotrlj kotrlj kotrlj kotrlj kotrlj...
Dooobra! +++