Prijava
   

Lignjoslav

Lik koji ne nosi majicu na basketu.
Specifična vrsta ljudi kojima ne možeš dokazati koliko je to odvratno i oblači majicu tek posle teške svađe i neumornog dokazivanja od strane ostalih igrača na terenu zašto i koliko je to odvratno.
Pošto je basket sport u kom si bukvalno prilepljen za igrača kog čuvaš ili koji čuva tebe, osećaj dok čuvaš lika koji ne nosi majicu je kao da si non stop prilepljen uz neku klizavu lignju i posle određenog vremena ne možeš lepo da ga čuvaš jer bežiš iz kontakta što njemu daje prostor za igru. Naravno on tripuje da je vrhunski igrač a činjenica je da ti je samo odvratno da ga čuvaš i to je to.
Uglavnom ti je to neki dobar drugar koji hoće da pokaže koliko je radio u teretani preko zime, pa ne možeš da ga oteraš sa terena, što bi lagano uradio da je neki debil koga ne znaš, nego moraš da se ubeđuješ sa njim da je obuče a on mora makar jednu partiju da odigra go.
Uglavnom kada se obuče počne slabije da igra i gunđa kako je to zato što je navikao da igra bez majice i sada mu je sjeban osećaj, ali nas ostale baš boli uvo. Bitno je da je najzad obukao majicu i možemo da ga čuvamo.

Komentari

Taj rad! Mada, na +40, kad opali Sunce, svi smo mi pomalo Lignjoslavi...I ne, to nije gej uopšte. Ali, ipak je bolje čuvati lika sa majicom nego onog bez

haha ne verujem da niko nije dao minus iz inata :)

24:0, biće ova odabrana.

24:0, biće ova odabrana.

Pa ne verujem. Malo je uže vezana za basket i muškarce. Nije onako opšta, ali ta pojava postoji i želeo sam da je opišem najbolje što mogu.

Ne znam ja šta si ti želeo, znam da si mu jeb'o majku sa defkom.

poznato, ili kad nose dres a podmišne dlake direkt pod nos.