Prijava
   

Loš tajming

Ono što razdvaja srećne od nesrećnih, pojava koju možemo da okrivimo za većinu životnih neuspeha da nam bude bar malo lakše ako spadamo u ovu drugu, znatno brojniju grupu.

8. godina: ideš u školicu, sviđaš se svim devojčicama iz odeljenja, ali boli te za njih, ti se igraš jurke sa ortacima.

13.godina: ideš u školu, sviđaju ti se sve devojčice iz odeljenja, ali boli ih za tebe, one se igraju jurke sa osmacima.

18. godina: pri kraju si srednje, imaš jedva po neku ribu, samo kad bi imao svoja kola mnogo bi ti lakše išlo sa njima ali tvoje finansijske mogućnosti jednake su seksualnim mogućnostima evnuha.

29. godina: završio faks, magistrirao, imaš super kola, dobru platu, ali jebi ga, oženio si onu ribu što ti je dala u srednjoj i sad ne možeš da se muvaš sa studentkinjama koje se lože na tvoja kola.

51. godina: razveo si se, živela sloboda, sad ćeš da nadoknadiš propušteni seksualni život, imaš još bolja kola-magnet za ribe, problem je u tome što su ti seksualne sposobnosti usnule u zimski san poput medveda.

64.godina: odlaziš u penzionerski dom da se družiš sa vršnjacima, dopadaš se svim babama tamo ali boli te za njih, ti bi samo da igraš šah sa ortacima.

78. godina: pri kraju si znaš i sam, počeo si da se interesuješ za babe iz doma, ali boli njih za tebe kad više ne možeš ni šahovsku figuru da podigneš a kamo li babske noge.

Komentari

mogao si za sutra da je ostavis :)

Ja definicije ovog coveka od sad stavljam kao homepage...Ovo vise nije normalno.

mo'š ti i bolje...'nako...

- zbog hronologije. Dajte malo promenite formu. Otrcano je.

Šta te inspiriše ovih dana? +++

ti si masina za odlicne definiceje :) svaka cast! :)

mene ubi taj tajming :)

ma ubija većinu, napomenuh gore :)

Zanimljiv je onaj deo o dizanju bapskih nogu.