Prijava
   

Mačije jebalište

Okupljanje marginalizovanih proizvoda ljudskog društva, čiji je jedini cilj pravljenje buke i iritiranje bubne opne poštenog svijeta.
Realno, ko god je jednom pod svojim prozorom, osjetio čari februarskog spavanja mačaka, zna o čemu je riječ. Zvuk uplakanog djeteta u kombinaciji sa ''umiljatim'' tonovima violiniste amatera, momentalno poziva na opštenje sa ženskim dijelom porodice, i nabijanje dotičnih na polni ud.

... Odjednom se začuo zvuk (End naating elz metrsssss), a zatim i smrad. Promolio sam glavu kroz prozor, da vidim da se nije prosuo komšijin kiseli kupus, a on od tuge počeo da kuka za njim. Kad ono...
- Pa majku vam jebem fiksašku, ovde ste došli da se dernjate. Ti masni, silaz' sa te debele gotičarke, treba ćera da vas vidi!
- Oladi matori, siđi dolje da cugnemo nešto. Neku šljivu, ili šta vi paori već pijete ovih dana.
- More, ako vam iznesem deda Grubanov karabin, ima da budete brži od svjetlosti. Ajde mrš! Nije vam ovo mačije jebalište! Majku vam jebem, da vam ne jebem!

Komentari

Odjednom se začuo zvuk (End naating elz metrsssss), a zatim i smrad. Promolio sam glavu kroz prozor, da vidim da se nije prosuo komšijin kiseli kupus, a on od tuge počeo da kuka za njim

Znači vrh! +++ dobar si ti decxko ;)

Preferiram mladić :P

Jebo te Mladić 'naaš! :D

Bolje Mladić neg' Karadžić...