Prijava
   

Majka moje dece

To je posebna kategorija žena u životu pojedinih alfa mužjaka. Ona je simbol svih osobina njegove majke: smerna, fina, verna, poslušna, vredna, skromna, patrijarhalna, „neistrošena“, koja ili ćuti ili potvrđuje. Ona nije devojka za subotu uveče, već za nedelju ujutru. To je žena čiji je život počeo kada se on umorio od burnog života i kada mu je „došlo vreme da se ženi“. U njegovoj glavi ta žena je samo njega čekala, a po svemu sudeći će nastaviti tu istu radnju i nakon rađanja dece.

Komentari

jeste otužno, ali ja majku svoje dece ne zamišljam tako. ne valja generalizovati. ali ima svega. zato ne glasam ovoga puta.

ja i ne kažem da tako treba! to je glupost koju čujem od pojedinih muškaraca. tako i piše "pojedinih alfa mužjaka". normalan bi rekao "moja supruga, moja žena, srodna duša" i sl., a ova kategorija traži ženu uglavnom zbog produženja vrste

More....svi kao postali moderni, a dupe bi dali da nadju takvu zenu. Ja da imam takvu, uramio bih je, isao sekirom na svakog ko je uvredi i voleo do besvesti.

Hteli mi da priznamo ili ne, Euglena je to lepo sročila (pogotovu ovu poslednju rečenicu). Lepo je rekla da je reč o pojedincima. +

Дискутабилно је колико су они алфа мужијаци?!
У сваком случају, мајку своје деце (како велики назив) скоро без изузетка вара сваки алфа мужијак.
Браво Еуглена +

Žene to najbolje znaju +

@DLZ: apsolutno :)
@Artemida: u pravu si, gotovo bez izuzetka varaju! oni imaju ženE za provod i ženU za kuću

уа за такву досадну жену...а има их индетификовао сам их пар док сам читао, + за дефиницију

п.с.
а реално жена мора из суботњег изласка да оде на недељну пијацу...то је под обавезно...

Hahaha, ajd' oprostiću ti tu pijacu :)))