Prijava
   

Miroslav Ilić

Jedan od najpozitivnijih likova na domaćoj muzičkoj sceni, čija muzika na najbolji mogući način predstavlja centralnu Srbiju. Osim toga, jedan je od retkih folk pevača kog rado slušaju pripadnici svih generacija, pa čak i oni koji nisu ljubitelji narodnjaka.

Komentari

Šta je bre ovo??? Sajt časopisa "Melos"? -

Браво, браво... мени омиљени народни певач после Томе. +

У ствари, Тома и он су ми једини добри певачи народне музике. И Џеј пијани, али то се подразумева....

У ствари, Тома и он су ми једини добри певачи народне музике

Да, па то је лични укус...иначе, они и нису баш претерани певачи, као нпр. Шабан, Љуба, Маринко - који су апсолутни славуји...е, чињеница да су се тад правиле брука боље песме него сад, тачније, живело се у заблуди да народ има укуса, па му нису уваљивали свакојака срања.

Sramota je sta danas zovu folk muzikom, pa nasa narodna muzika nema blage veze sa "skini me, ozeni me, jebao sam ceo grad" zevalicama... +

Па да, лични укус. Слажем се да су ови бољи певачи, посебно Шабан, који има далеко најбољи глас али Мирослав и Тома имају стила. Јбг.

Баја Мали Книнџа, то је уметник!

А на дефку сам дао плус, јер је тако како је...

Meni je počeo da ide na kurac zbog njegovog zeta. Svi znaju da je bio SPSovac, a onda odjednom - kontra. A mislim da bi trebao i da snimi nešto novo. Smorio je sa njegovim krajem. Aman brate, kao da u drugim delovima Srbije nema života. Većeg lokal-patriotu čovečanstvo nije videlo.
Pesme - antološke, ali opet kažem, smor.

Данкане, буди мушко, па стави слику са дотичном на аватар, нисам је видео прошли пут, а кружи легенда о томе...

Najbolji su Era Ojdanic i Bora Drljaca,hej!

Па како??? Синоћ правио и постер са том сликом, па обрисао, јбт! Текст ишао "Баја је овај пијани десно" хаха... Ае, ставићу само за тебе и склањам после пола сата :)

Ено ти на мом новом постеру, Самхаине. Ае, кажи кад видиш па да склањам...

A mislim da bi trebao i da snimi nešto novo.

I Mile Kitić je isto mislio.

Iskreno, ja od narodnjaka jedino mogu da slušam Miroslava i Tomu. Ovaj novokomponovani buđavi šabanski turkoidni porno folk, nema šanse!

Podrzavam, dao plus, posle Tome najbolji, pjesme za kafanu dusu dale.