Prijava
   

na aparatima

U procesu odumiranja. Kvazi život. Preživljavanje.

-Čuo sam da ste se opet pomirili ti i Marija. Kako vam ide sad?
-Ma... ne pitaj. Ko na aparatima...

Komentari

ovo definicija... O.o ajd dobro.. i ti meni nseto kazes.

Nekako tvoje definicije mi djeluju kao pismeni sastavi srednjoškolaca koji uvijek dobijaju 4 ili 5 ali nešta fali da se djeca nasmiju, profesorici se prošire zjenice, tebi zadrhti glas kad čitaš. Nikad nisi fulala temu, nisi imala gramatičkih grešaka, uvijek si imala uvod, razradu i zaključak, koju peripetiju, uvučen uvod 2 prsta, ali i uvijek si 2 prsta od odličnog, ne od petice.

Hvala na detaljnoj analizi mog lika i djela, o veliki kritičaru. Oprosti mi što ne bejah dovoljno zabavna. Evo, koristim ovu priliku da ti obećam da ću ubuduće mnogo više pažnje posvećivati tvom radu, možda mi poslužiš (opet) kao inspiracija... i možda... avaj meni... jednom dostignem tvoj nivo :)

Ko je reko da sam ja odličan? Čito sam tvoje def i to je moj zaključak. Ne vidim problem. Ti meni kad ostaviš komentar ja se složim ako si u pravu. Moraš bolje podnosit kritiku pogotovo kad je iskrena.

hvala ti na iskrenosti, o, dupli nalogu :))) cijenim to :)))

O i avaj to su stvarno suvišne riječi. Ne znam što tebi smeta dupli nalog kad kaizen zna i njemu ne smeta. Kakve veze nalog ima sa iskrenošću?

O avaj elem oh jebote dupli nalog

'Де нађе Марију за пример ...

Ako si vec poceo naslov definicije malim slovima d apises mogao si i sve ostalo...

koliko je dobar primer... živa istina +

@JaSamKrelac

počela, ne počeo
i ajd kad si već tu i kad te to zanima, provjeri molim te da nisam gdje mašila zarez il kakvu još mizeriju koja je odraz moje nekulture i ne pismenosti...

u jbt, ovo odabrano... MINUS ČD