Prijava
   

Naivan k'o švedski kuvar

Namazan je kao Vinetu.

Izraz nastao po analogiji:
francuski krevet->francuska sobarica
švedski sto-> švedski kuvar

Goksi:"Pile, ae dođi večeras kod mene da gledamo "Prvi glas"..."
Mira:"Kakav "Prvi Glas"? Al' si mi naivan k'o šveCki kuvar! Danas je subota, a ja kao ne znam da ti matorci vikendom idu na plac!?"

Komentari

Vi'š ti kako on to nama objasni kako je do izraza došlo :)
+

hehe, namazani su svime +

Realno sranje...za brisanje.

koji si hejter strašno

@Cara
Sad me je blam, što me tada nije bio blam da ovakvo nešto definišem...
A da je bar retka pojava pa i nekako. Mada sada kad je Gugi počeo da iskopava, neke me i nasmeju...pa pomislim kako sam (bio) "vickast mladić"...lolololo

dogi neke ti nisam ocenio jer mi je greota TEBI dati minus ali na neke sam tako slatko zveknuo da je to impasibl... da sam mod obrisao bih, majke mi... neke ti i ne stoje jer si ipak No1, ISKRENO...

@bata gugi
Nebitno je koji je ko, sranje je sranje.
Imao sam nekih faza kada se zanesem u sprdnji, ili nešto ovakvo kao ovaj švedski kuvar koji sada ne mogu ni sebi da objasnim...Mislim da sam dosta sranja i sam blagovremeno brisao, al' sigurno je štošta promaklo. Opet, kad podvučeš crtu meni je Vuka uvek služila prvenstveno za razonodu.
Kada je to prestajalo da bude slučaj, ja sam uzimao neplaćeno na određeno ili neodređeno, nebitno.

u pravu si, nebitno je ko je ko... ali, nikad ne mogu da zaboravim ko je uvek bio tu da me počasti komentarom ali onako pozitivnim, kad sam bio početnik... nikad i nisam video da si se nekom posrao ili isppišo na definiciju ili odgovorio prosto nekom kad si bio napadnut... nije samo broj glasova, prosek, rang bitan, neeee.... ti si i zbog onih stvari koje sam prethodno nabrojao za mene bio i ostao Dogi, numero UNO!!!

dogi neke ti nisam ocenio jer mi je greota TEBI dati minus ali na neke sam tako slatko zveknuo da je to impasibl...

Pa kaže:
tebi, moj doggie, tebi moje sr-ce pripada ta-ra-ra-ra
druge ljubim lažno, voleti ih ne-ću, ne-ću nikada ta-ra-ra-ra

Ajde bre Counte, pa voliš me i ti <3 , nemoj da si na kraj srca hehehe

@Reservoir dog,

Od soma ipo defki sigurno imaš 1250 koje su sranje, potencijalno i za brisanje. I verujem da se slažeš sa tim. Uostalom, to je normala. Ko tripuje da mu 80% defki valja nije normalan. u 10% je sadržano 90% kvaliteta manje više kod svakog

@Cara™
Misliš od 2 ipo soma? Preveliki sam narcis da bih se složio da mi je svaka 2. definicija sranje. Ako mi je od 1500 definicija, 1250 sranje koj sam se moj, i registrovao!

Ja realno za sebe kapiram sledeće, a ne znam kako je kod koga: trećina baš dobre, trećina ok onako, trećina sranjčuga.

Moji počeci su recimo sranjčuga teška, al' onda je izbio vanser. talenat iz mog bića i sve nadalje je istorija, hehe;)

Količina poena zavisi dosta više od aktivnosti nego od kvaliteta. Bar u mom slučaju. Defke su mi polugovno, al sam toliko dosadan ovde da su ljudi po inerciji krenuli da mi daju pluseve.

Preveliki sam narcis da bih se složio da mi je svaka 2. definicija sranje. Ako mi je od 1500 definicija, 1250 sranje koj sam se moj, i registrovao!

Ne mislim direktno da ti ne valja toliko defki, al sam siguran da je manjina dobra. Mada samo nagađam, jer se nikad ne bi usudio da krenem da ti čitam sve defke od reda. Nisam u stanju da pročitam upustvo za uređaj, toliko sam nestrpljiv kad je čitanje u pitanju. Osima ko me baš oduševi.

Količina poena zavisi dosta više od aktivnosti nego od kvaliteta

Sa ovim se apsolutno slažem, i u tome je suština, da ne palamudimo više.