Prijava
   

Narkomanski mudroser

Čovek koji je upropastio sopstveni život, pa su ga jedva izlečili od droge u centru za odvikavanje, i sad misli da je popio svu mudrost ovog sveta (oni iz Crne reke će, po završetku terapije, verovatno da misle da su im pamet uterali lopatom kroz čmar), pa se stalno pojavljuje na TV-u da ljudima soli pamet kako droga ne valja i kako treba krenuti putem dobrote i ljubavi.

Komentari

Pa sta ako pricaju da droga ne valja, mozda ih neko i poslusa, mozda makar jednog nateraju da odustane od droge, i taj jedan je dovoljan.

Не знам, ја бих се само покрио ушима. Кад сјебем себи живот, испуцао сам бонус и више немам право да серем другима. Бар ја на то тако гледам.

Ma i mene bi bilo sramota, ali oni nisu dosli da popuju, nisu oni licemeri, oni ne osudjuju narkomane, vec govore o svojim stravicnim iskustvima.

Kad bivši narkoman/alkoholičar/robijaš reče "Šta sam ja sve radio..." pripremi se na kvalitetno otvaranje glave. +

Malo si pomešao teze-niko se ne prijavljuje na TV da nešto stalno mudruje, nego televizija pokupi takve likove i ili ih pusti da pričaju ili usmerava da kažu ono što im treba...

Нисам ни рекао да се ПРИјављује, већ да се ПОјављује. :)
А не паметују само на ТВ-у, већ и уживо. Једном ми је један такав лик из мог града рекао да сам ја за њега ''јуниор'' и да он има десет пута више животног искуства од мене само зато што су га нашли упишаног у кади са шприцем на поду, па га послали у манастир да се лечи, а после му ћале купио чоколаду кад се 'излечио'. Сад изиграва духовног гуруа за клинце од 15 година које учи да не крену стрампутицом. А наслушао сам их се и на ТВ-у подоста.

dobar video, ali je lajv performans jos jaci...
jel to 73 il 45?

@ Jimmy Šage: "а после му ћале купио чоколаду кад се 'излечио'" - ahahahahaha - ovo je tako dooobrooo.

ej, pokakim se ja malo narkomančinama u usta. nije da branim one koji su ih isprebijali, jer to nije tema ove defke, ali narkomančići zaslužuju metak u čelo. ooo, da. umesto što više "ubijaju" svoje porodice time što ubijaju sebe, bolje lepo nek implantiraju metak u mozak i gotova stvar. bolje da se kaže "ubio se jer je bio depresivan" nego "overdozirala se stoka narkomanska", a i akše je i porodici. oni i njihovo jebeno iskustvo, jebem ih u usta! da li oni znaju kako je ljudima koji su oboleli od raka koji im je "pojeo" nekoliko organa i koji gledaju kako im štoperica otkucava i kad zatvore oči? da li znaju kako je ljudima sa leukemijom koji se osuše od terapije a znaju da su šanse za izlečenje uvek male, čak i kada je šansa za oporavak 50:50 (a to je još i dobra prognoza)? bre, ćerkici mog kolege je konstatovan tumor u levom stopalu i morali su da ga amputiraju jer je to jedino bila opcija. ta devojčica će da se muči da živi jedva normalno i da čitavog života strepi od toga da se tumor negde ne pojavi ponovo, a kreten narkomanski i dileja eks-narkomanska i one pizde dilerske sjebavaju sve oko sebe na milione načina.

sorry, @Jimmy Page :-)

Стварно му је ћале купио чоколаду. :)
Тачно је све што си написао.
Трагично је што наркомане проглашавају за жртве. Ок, капирам да има оних којима је дрога наметнута, али у већини случајева наркоман сам одабере да крене тим путем. Могао сам и ја хиљаду пута да постанем наркоман, али нисам, јебига.
Тачно, има људи који су или болесни, или рођени са неким гадним хендикепом, па су ипак одабрали да живе и боре се за живот. Јбт, овај човек: http://www.youtube.com/watch?v=KDLvlicXBV8 је рођен без руку, али је одабрао да се бори, јер је схватио да је живот највећа вредност и да треба да слави шансу што је рођен жив и што може да дише.
Сваки је наркоман пичка која не жели да се избори са проблемима на прави начин. Свако од нас је понекад био у гадним проблемима, па нису сви узели да се дрогирају. јбг.

Ne morate bas toliko da budete surovi prema njima.

Moj komšija koji je preminuo, bio je narkoman, jedno veče je polio svoju majku benzinom i htio je da je zapali zao što nije htjela da mu da pare za fiks. Onda jedna druga baba iz mojega naselja, što prodaje cigarete na crno, na kutiju, što se muči da zaradi za hljeb, nonstop progoni sin narkoman i traži joj para. Ona gre'otica bježi, pokupi robu i ode, a on za njom. Sad, mene je tu samo krivo što mu se tad na facu nisam iskaka', jer više ne radim pored nje.