Prijava
   

Natankati

Nabuškati. Napuniti. Satreti. Zgaziti.

S: Trebao si juče da se zajebeš i da dođeš na tekmu, prodajo!
V: Ma ajde, kao da se desilo nešto posebno, ništa nisam propustio, mogu da se kladim.
S: Divi Gavajo! Kako nisi!? Pa natankali smo one papane samo tako, preko 15 razlike!

Komentari

Ngsle +

ŠKK?

Verovatno si mislio da definišeš nakantati?

Natankati znači da si napunio rezervoar, nalio se tečnosti i dobro najeo (napunio stomak). Natankana je devojka kada svršiš u nju, ako ipak nisi rešio da natankaš kondom. Eto, u tom obliku bi bio sleng.

Ovo se ne koristi tako, kako si ti definisao, da ne kažem - ne postoji. Nemojte insisitirati na definisanju slenga, ako nemate dobru ideju. Podržavam čak i izmišljanje slenga, ali ako je ono smisleno. Ovo je totalno bezveze.

Pokušavam opet da vidim neku vezu... Hajde da si se ograničio na punjenje mreže. Ono, toliko golova, nije moglo više da stane... ali opet ne, ne koristi se ovako, niti će se koristiti.

ali opet ne, ne koristi se ovako, niti će se koristiti.

У твоме селу се можда не користи, али у мом се користи, зато сам и дефинисао... И ја овај израз користим и баш ми трну јаја да ли се негде користи или не...
Ако га не користиш, онда прескочи коментарисање дефиниције, оцени и терај својим путем кад те нико ништа не пита...

терај својим путем кад те нико ништа не пита...

Polje "Dodaj svoj komentar" mi daje za pravo da serem po čemu hoću, koliko hoću. Trudim se da to bude dosta argumentovano, pa nije u redu da mi to braniš. Šmrc.

Trudim se da to bude dosta argumentovano

Ако се већ трудиш да аргументујеш нешто, гледај да ти аргументи не буду оспориви...
Јер, ако ти не користиш нешто, не значе да не користе сви...
На крају крајева као да сам дужан да објашњавам некоме шта је сленг, док тај неко нема две благе о истом....

Nemam pojma o slengu, jebi ga, ali...

Tvoji argumenti su ti koji su osporivi, dečko. Osim ako ne smatraš "ja to koristim" ultimativnim argumentom. Čak se ni u tvom selu ne koristi, izmislio si ga. Nađi mi makar jedan dokaz, pa da pojedem govno.

Прво си рекао

Podržavam čak i izmišljanje slenga

Па онда кажеш
ЦИТАТ izmislio si ga ЦИТАТ
Снађи се у својим изјавама, договори се с мозгом... Размисли добро шта хоћеш да кажеш...
На крају крајева, што би ја био дужан да ти објашњавам да ли се користи или не, довољно је да ја знам да се то користи и то је то, те стога ћаоздраво...

I moje je pravo da tvrdim da se ne koristi, dok me ne ubediš u suprotno dovoljno argumentovano. I dalje ne smatram "ja ga koristim i ja znam da se koristi" dovoljnim.

I nemoj moje reči izvlačiti iz konteksta. Izmišljanje slenga podržavam kad ima smisla, kao što sam i napisao gore. Ovo nema smisla.

I nemoj moje reči izvlačiti iz konteksta.

Ништа ја не извлачим из контекста, само те цитирам...

Теби нема смисла и рекао сам, ћаоздраво, можеш да продужиш даље...
Не знам шта хоћеш, да користи јебено цео свет?!
Зар ти мислиш да пола сленга дефинисаног на сајту користе сви?!
Ово је сленг мог краја и не знам шта ти ту није јасно, те стога можеш слободно да заобиђеш ову дефиницију, кошто рекох...

Baršunasti, hajde odmori malo. Izraz se koristi u kraju iz kojeg je autor defke i tačka.

Citiraj sledeći put celu rečenicu, ovako ispadaš smešan, jer je cela misao dva posta iznad...

Kao što rekoh, neću zaobići definiciju, već ću napisati da je ovo izmišljeno, jer sam u to uveren i pored tvojih "jakih" argumenata.

I mojih par ortaka govore "noge kako" za "naravno", pa to neću definisati kao sleng.

Buršunasti, ponavljam ti - odmori malo. Ovo nije izmišljeno jer se ovako govori u kraju iz kog je autor i iz kog sam ja.

Ako je tako, moje izvinjenje. Kako autoru, tako i društvu iz kraja.

Ngsle +

Natankati - napuniti - preko15 razlike – sleng +

Агилни, хоћу рећи, Баршунасти рч-у, зашто сленгер попут тебе нема муда да дође са главног налога и исто ово каже, ово што је рекао са дуплог? 'Ајде, објасни ми то.

Ако некога занима, ја сам Изи, ово ми је дупли налог, на оригинални не улазим ових дана, јер немам испирације за нешто квалитетно.

А ова дефиниција на пример јесте квалитетна. Јер ЈЕСТЕ сленг. Не бисте веровали, али да, ово се користи, како у Пожаравецу (због чега је и дефинисан, рекоше људи у коментарима), тако и у Бања Луци, где се ја тренутно налазим. Користи ово доста мојих другова, па чак и мој отац. Тако да, не мора да значи да нешто не треба да се дефинише на овај или онај начин, само зато што то није познато теби и још некима.

Овај аутор, за разлику од неких, бар није редефинисао појам, дан након што је појам једном већ дефинисан и пуно боље објашњен, уз изговор да је контекст другачији.

Плус, а може и звезда.