Prijava
   

Ne daj bože šta ti roditelji pomisle

Skup crnog i krvavog, sukob bezbroj mračnih misli u glavama matoraca, gde najtamnije nijanse dominiraju. Snaf scenario sa Dalekog istoka, razlog mnogo neodspavanih noći i modrih podočnjaka, te popucanh kapilara zbog kojih išarane beonjače izgledaju kao satelitski prikaz amazonskog basena.

Sve i da si jebeni Džoni Kvest, srećković i user čija kolena ni na fuci u školskom nisu osetila čari tvrdog betona, sve da su ti džepovi puni talismana od Dalaj Lame lično, koliko god da su sigurni u tebe šatro obazrivog lika, počev od prvog zahteva konobaru da ti otvori Koka-kolu pred tobom, u onom trenutku kad se zrikavac ispod miljea oglasi nakon zalaska sunca, dok ti negde šiljiš bobana i uključuješ sajlent mod na fonu, u očima matorih postaješ običan maler i večiti gubitnik, unakaženi San Marino.

- Ko ti je rekao da mu daš ključeve od auta? Juče je položio! Nema ni benzina dovoljno i šta da mu se negde ugasi u vukojebini?! 'Oćeš da ga sačeka neki manijak i raspori sekirom zbog zimskih guma i dizalice u gepeku?
- Zovi taksi, policiju, hitnu, zovi nekog i idi traži ga ako si roditelj, možda mu već kurjaci vuku ručice po šumi!

Komentari

Opravdao ulogu favorita u grupi, što se mene tiče. +

Ajvarovski prepoznatljiv stil. Odličan 5! +

Investirano napisano :)
+++

Standardno dobro ++++

Opravdao ulogu favorita u grupi

Пусти ти то, и пацов је оплодио.

'Оћеш да га сачека неки манијак и распори секиром због зимских гума и дизалице у гепеку?

lololo Bravo +++

Ovde će da bude ozbiljna frka.
Miram da pročitam i treću, ali definitivno ću sutra pročitati sve tri pa odlučiti. Sastavio si je savršeno. Telo defke čista jebena 10.

Greškom dadoh minus, ali defka je razvalila.
*