Prijava
   

Nošenje kravate u krajnje neformalnoj prilici

Siguran znak da je sezona barenja ženki više klase u toku.
Kravata nošena u neformalnoj prilici u srednjim godinama ima ulogu analognu onoj košulje sa tribal dezenom ili kod onih naročito talentovanih na ovom polju košulje roze boje u posljednjih par razreda osnovne škole kada dotične po mišljenju eksperata ove starosne grupe onom koji ih nosi povećavaju šanse da neku maloljetnicu obori sa nogu za oko 50%. Ipak kako nije poznato da su naučnici sa univerziteta u Masačusetsu do sada napravili studiju na ovu temu, ove vrijednosti ne treba prihvatati i kao apsolutno tačne.
Elem, kako vrijeme odmiče sve više bubuljičavih klinaca shvata da je šulja jedan od najsigurnijih puteva do ženskog srca pa više nije dovoljno doći pred djevojku u flafičastoj i/ili kičastoj šulji i tražiti od nje da ti pruži toplinu svog međunožja, već su potrebni izvjesni gedžeti među kojim prednjači kravata čiji boja i dezen ne moraju obavezno činiti stilski harmoničnu cjelinu sa šuljom koju nosiš. Inače kravata je totalni mast hev kada se vrši opsada ženki S klase a naročito pohotnih milfara jer ona onom koji je nosi daje izvjesnu crtu ozbiljnosti.
Prije odlaska u javnost sa ovim uslovno rečeno seksualnim pomagalom oko vrata, treba imati na umu da će od tebe veliki broj mužjaka koje poznaješ a koje sretneš tom prilikom tražiti kravatu u iste svrhe za koje je i tebi potrebna. Ne smiješ biti naivan i prepustiti im je jer im tako predaješ i pičetinu za koju si se i opremao. U prevodu, u tom slučaju nećeš jebati.
Najpopularnije 3 kombinacije su:
Konobar – bijela šulja crna kravata
Flafičasti zavodnik – pink šulja sa kravatom iste, teget ili crne boje
Milojko u noćnom provodu – sportska šulja sa kravatom koja se nikako ne uklapa u tu priču.
Sve u svemu, kravata ne garantuje uspjeh ali zasigurno privlači pažnju pripadnica nježnijeg pola pa samim tim i povećava šansu za isti.

7 razred osnovne:

A: istupa pred plijen u šulji sa tribal printom Zdravo Milice, 'ajde da idemo zajedno po užinu.
B: hipnotisana printom na njegovoj šulji D... D... Da naravno. Idemo!

10ak godina kasnije:

A: Šomi batice š'a će ti ta šulja? Jesi znao ti da ćemo mi da roštiljamo ođe? Uh, jebo te maćori, pa ti si još i kravatu stavio.
B: Đe su Slađa i one njene drugarice?
C: Ispalile nas 'ladno izgleda. Sad jedino da te takvog stavimo u neku vitrinu.
A: Ma šta se sprdaš Dejane, vidiš kako se potrudio lik. Fino upario boje i sve. Nemoj sad da ga zajebavaš.
C: Ma kakvi upario, zelena karirana šulja i braon kravata.
B: Pa slaže mi se sa japankama seljosu!

Komentari

Na mnogo nivoa se ne bih složio sa tobom ali si se svojski potrudio da argumentuješ svoje mišljenje. POgrešno, doduše :)

+ narafski

Zahvaljujem profe. Ovo jeste bila sprdnja ali ipak inspirisana istinitom pričom donekle.

Imam i ja neke delove sa kojima se ne slažem, neke sa kojima se slažem, ali to je normalno pri ovolikoj defki. Retke su da se svi baš sa svime slože. Opet, dobro napisano, uložen lep trud, volim ovakve defke i sviđa mi se ovaj kraj sa japankama, pa je plus k'o kuća.

Lolo, od ove defeke si mogao napisati tri. ++

Dobri narode, blagodarim na ocjenama i komentarima ;)

Imala je jedna budaletina kod mene na faxu što je stalno dolazio na predavanja ful skockan. Odijelo, kravata, cipele ma sve brate. A dečko mlad mojih godina. Kako me je pizdio vazda. Valjda što sam ja dolazio uvijek ko klošar pa mi neobično.
+++

Skoro sam vidio lika kako u košulji, bermudama i nekim sandalama trči na trim stazi. Od tad mi više ništa nije čudno na tom polju iako je taj tvoj klasični primjer lika koji 'oće da ostavi utisak po svaku cijenu imam osjećaj. :D
Zahvaljujem na ocjeni i komentaru ;)

Ma kurton brate, pokušavam da mu se sjetim imena ali ne mogu. Toliko o njegovom utisku lolo