Prijava
   

Oliva

Žena kod koje je muž retko kući, da ne kažem mornar. Idealna šansa za ubacivanje kod iste, u cilju pronalaska zajedničkog jezika, ako me razumeš. Nije da je laka, da kod nje možeš parking da naplaćuješ, ili da svaki lokalni picopevac može da uleti na kafu, ali vremenom joj postane toliko dosadno, i jedna reč do druge, druga do treće, treća do sise...
Svakako, ne bi imao ni promil šansi kod medenjaka da joj je jača polovina kotkuće, ali ovako i najbolji konj u blato padne, i najpoštenija žena se na kraju dadne.

Kum: Kumooo! Ja svratio da vidim, javlja li mi se moj pobratim! Kako mu je u belom svetu, i reci mi, treba li tebi uspomoć?! Ja sam tu za sve što ti treba!
Kuma: Jooj kume, ne javlja mi se danima, ko zna šta mu se desilo! Nego valjalo bi posečiti, saće zima, a ja sama i čemerna! Sama ne znam kud ću i kako ću!
Kum: Ma kumo moja slatka, nemoj ništa da se brineš, ja sam tu za sve! Ako treba još nešto ti samo reci! Znaš ti mene, sve za moju kumu!
Kuma: Pa ajd, daj šta daš, i tvoj sladić ume da zabavi!
Kum: To kumoo!

Komentari

посечити

To neki panonski mornar lololo

Šo? Ma mislio sam da je na putu, pa između ostalog i da je mornar... Ja sam izValjeva, a opet znam dvojicu koja su na brodu. Ne moraju da bidnu iz primorskog grada... :)

To neki panonski mornar lololo

Sad kapiram i da me poprckuješ malo... nisam odma ukapirao...hehe, high, samo ti zezaj.. :)