Prijava
   

"ON"

Svi smo mi u našim životima imali nkeog "NJEGA". Osobu sa kojom su nas naši roditelji uvek poredili ,izrazima tipa "Vidiš kako ON već daje diplomski a ti se još razvlačiš na prvoj godini" Mi smo "NJEGA" po logici stvari uvek mrzeli, mada nam čovek nikada ništ nije uradio ,mi smo ga ipak mrzeli. "ON" je uglavnom bio mamin i tatin sin koji je ceo svoj život proveo uz knjigu, najbolji i jedini prijatelj mu je plišani meda kog grli pred spavanje a ribu je prvi put imao u dvadeset devet godina. Našim roditeljima to nije bilo bitno, "ON" je bio momak za primer a ti si za njih uvek bio gori od njega. Društveni parazit koji po ceo dan ispija pivo i sve pare baca na kladionicu. Na veliko razočaranje tvojih roditelja nikada nećeš biti kao "ON"!

Komentari

Nikada neces biti kao on!!! :) plus!

Energijo to je pesma koju tradicionalno pevam kevi za rodjendan svake godine. Danas sam pretrpeo neke pridike tog tipa pa reko aj da napišem to ovde!

Eto, otpeva je i za Uskrs- tradicionalna praznična. Meni jedna od omiljenih njegovih, dugo mi stajalo ovde ispod avatara -nikad kao Bane-.
I ja danas imala neke smor majka-ćerka trenutke...praznična tradicija...

Mene kad keva krene da uporedjuje sa nekom likusom, ja joj samo odbrusim:
"Jesi ti zivela s njom, pa znas kakva je! Jesi je ti rodila?! Nisi! Jel se zalis sto nisi?! Ne ispunjavam tvoje kriterijume?! Boli me bas kurac, takva sam kakva sam! Ili me prihvati takvu kakva jesam ili idem na stan kad zavrsim srednju! Kad budes ostala sama i nemocna, nece ti ta doneti casu vode!"