Prijava
   

Ortakova partibrejker devojka

Žensko, na dve noge hoda i aktivno userava svaki provod koji je jedva počeo da se nazire. Devojka sa kojom je vaš ortak neretko samo zbog seksa; zla hud je htela da cenu ta dva snošaja nedeljno plaćate i vi kada dođe do fenomena poznatijeg kao izlazak uveče.

Ortak & partibrejker devojka i ja;

Izbor mesta izlaska: 2 muška glasa za to i to mesto, partibrejker devojka ulaže veto jer je mesto "zadimljeno" a muzika "preglasna"

Spuštanje sidra na nekom mestu protiv koga su bila oba ortaka; jedan ženski glas je bez problema presudio u svoju korist.

Ortak pali pljugu - Markooo, jesmo li rekli da treba da ostaviš taj otrov, znaš da se gušim od toga, dobijam ospice.....

Ortak naručuje pivo - Markoo zadrži se na jednom, neću da mi smrdiš od tog zidarskog pića kasnije.

25 minuta posle ponoći, ortak uveliko na biter lemonu koji ne valja jer je "gazirana hemija"; - Markoo, sad će pola 1, ide mi se kući!

Celih 10 minuta kasnije, povratak na gajbu, ništa od pljeskavice jer goji kad se jede u to doba. Partibrejker devojka je sigurna da se ortak vraća na gajbu, pravo u krevet posle pranja zuba, jer ima nameru da ga zove na fiksni za dvadesetak minuta.

***

Ortak i ja se rastajemo ćuteći, pognute glave. Ponovo nas sitni subotnji sati nas zatiču trezne, na rastanku umesto rukovanja mu poručujem:
"matori, mnogo si bolji bio dok si gledao porniće i drkao".

Komentari

nadji i ti devojku!

hahahahahhahahha, pa zar su sve devojke tolika smetala? Samo takve neke defke čitam, hahahahahahhaha. :D

Pa da ima dva partibrejkera. Mada bi onda mogao neki swing party.

@maloletna budala: Nisu sve, ali one koje su sebi u centru sveta - jesu.

Ајој, бре, како поједине умеју да дрдндају момке...ало бре, па није ти то говедо да се тера где ти оћеш...још кад ми се такве похвале 'јао прасенце моје, суво злато све ме слуша, ах мора да имам среће' мислим се аха, само што ће после теваше везе да има трауме. Углавном на овакве ситуације пеглица, моментална. +

nekako mi se cini da svi ovdje zaobilaze cinjenicu da si ti izasao sa sa drugom i njegovom djevojkom.

Možda se smorila što je videla da nema ništa od trojke.

Brate, kako bi je osramotio pred punom diskotekom, nije svesna svoje nesvesti..

Цинцилатор, можда га је тај друг молио на коленима да изађе са њим и да га бар на једно вече избави од напасти, аждахе. Мислим ништа од овога се не би десило да му друг није алав на минџу, оће да се хефта ал дуг да плати неће. Цврц.
А такође, сви се понекад нађемо у таквој ситуацији, бар једном се то свакоме десило да изађе са ортаком и његовом девојком.

Milim, devojka je devojka, ali je ortak koji ce pomoci kad ti najvise treba. Devojka te nece razumeti. Jednostavno je tako..

/pod ortakom, mislim na PRAVOG druga, onom koji za Vas zna otkad i za sebe.

@Paun91 ti smatras da devojka ne moze biti ortak ili...
U toj trojci neko je definitivno visak, samo je pitanje ko

@southpark: Ja mislim da je Marko višak, verovatno bi onda bio party all the night.

Kada kazem drug, mislim na i na musko i na zensko... A cekaj, ti si od onih sto smatraju da je pravilnije advokatica, a ne advokat... Pih..

Nije niko visak ako izadju zajendo par puta mesecno. I sad ovaj sto ima ribu, ne sme da ima ortaka...

Mada, sve ima svoje granice..

Paun91, moje pitanje je misliš li da tvoja devojka ne može da ti bude dobar prijatelj?

Da + za def. već dat.

Pa ova iz primera ove definicije svakako ne moze jer je posesivna kucka...

Sto se tice da mi devojka bude ortak, nemam nista protiv, ali, opet, nijedna devojka, ma koliko "savrsena" (ako nesto takvo postoji), nema prava da mi odredjuje sta cu da jedem, sta cu da pijem itd..

matori, mnogo si bolji bio dok si gledao pornice i drkao

Nijedno prijateljstvo ne treba da trpi zbog necije sociopatije, a isto tako i ljubavna veza..

Девојка са којом је ваш ортак неретко само због секса;

ako je samo zbog seksa, zašto je, pobogu, vodi sa sobom kada izlazi sa orkatkom! marko je stvarno debil, i ne zaslužuje bolje od te takve... ko zna, možda na neki način ona i napravi muškarca od njega...

inače, + :)

+ mada se ne slažem sa svim

možda na neki način ona i napravi muškarca od njega...

izvini, lemaja, ali ova tvoja rečenica je takav kliše slična onoj: "Vojska da napravi muškarca od njega!" :)

Ako ti je devojka dobar prijatelj, to baš znači da ti neće dosađiveti nekim glupostima, a pogotovu ne da ti određuje šta ćeš da jedeš i šta ćeš da obučeš. To nema nikakve veze sa time.

hehehehehe grofe, znaš kako sam ja kontala - ako ga bude dovoljno dugo i mučno smarala, možda se u njemu nešto prelomi, otera je u tri lepe i konačno pusti da mu izrastu muda... :P :D

Ako ti je devojka dobar prijatelj, to baš znači da ti neće dosađiveti nekim glupostima,

Nemas pojma koliko se slazem sa tobom oko ovoga. Mada, moram da priznam, da ima nekih zenskih prijatelja sto su veci prijatelju i od muskaraca. Za to vam dame, cestitam. ELem, radi se o tome da sam preterao sa picem, i dok su mi se neki smejali, ortakinja me odvuce u stan, skine golog, baci (ne doslovno) u tus kabinu, istusira me, ponovo obuce i lepo me smesti na krevet. Jos ce leci u isti krevet, ali nece "dati".To je pravo zensko-musko prijateljsvto. Neko ce reci da serem, ali taj moze da uziva slobodno u samoci.

ako ga bude dovoljno dugo i mučno smarala, možda se u njemu nešto prelomi, otera je u tri lepe i konačno pusti da mu izrastu muda...

To je nesto kao "mozes sa mnom kako hoces, ali ne i dokle hoces". Nadam se za mladicevo dobro da ce to sto pre da shvati.

hehehehehe grofe, znaš kako sam ja kontala - ako ga bude dovoljno dugo i mučno smarala, možda se u njemu nešto prelomi, otera je u tri lepe i konačno pusti da mu izrastu muda... :P :D

Ahahahaha, carice! E sad se slažemo, to je ta priča :)

ja bih dao takvoj korpu odma'. nijedna riba nije toliko dobra da moram toliko da je trpim. +