Prijava
   

Partizan u ligi šampiona

Verovatno najveći bedak za neutralne "sladokusce" vrhunskog fudbala. Kada se kvalifikuje, domaća televizija obavezno prenosi njegove mečeve, samim tim uskraćujući publiku za neke druge mečeve koji bi se emitovali u normalnim okolnostima. Tako smo 2003. i 2010. godine bili osuđeni da gledamo mučenje muke crno-belih sa svakim od protivnika, umesto da smo lepo gledali neke atraktivne mečeve koje su igrali Mančester Junajted, Barselona, Real, Milan, Čelsi i ostali klupski velikani.

-Gledamo Ligu šampiona večeras? Koga prenose?
-Ma brate, Partizan, ne mogu to da gledam. Aj dođi do mene oko 11 da gledamo reprizu neke bolje tekme?
-Ma džaba mi, kad znaš rezultat onda se gubi ta draž.
-I to što kažeš. Ništa, onda sledeći put!

Komentari

Pa šta? Iskustvo se stiče godinama. Lepo je osetiti značku sa zvezdicama na rukavu dresa.

Ja sam grobar da se razumemo, ali tako razmišljaju Delije i neutralci. Uživaj!

Sine, ono 2003. nikako nije bilo mucenje. Naime, neporazeni u Beogradu sve tri utakmice, 1-0 protiv Reala u Madridu-gol iz ofsajda, samo nadigrani od Marseja (Drogbe), 3-0. A ovo prosle godine, kao sto rece kolega Lekca iskustvo se stice godinama.

bratori minus, zvezda bi se jos vise mucila, ali to ne provaljujes, jer nije usla u ligu sampiona vec duze vreme..a i verovatno ti je zabavnije da gledas tim za koji navijas od njegovog rivala...

Ali je zabavnije da gledaš Barselona-Milan (lupio sam primer od juče) nego da gledaš Partizan-Braga. Dobro, ajde, i ja bi pre gledao Partizan, pišem neutralnu definiciju! :)

ao, nisam procitao onaj komentar iznad...u svakom slucaju, zvezdu ne provaljujes jer ne ulazi u ligu vec duze vreme..

Alila, šta imaš iz srpskog?